MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 16.05. 2024
Dnes má svátek Přemysl
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Václav Šanda se v seriálu Einstein 2 ukáže úplně nahý

10. 11. 2023 | Televizní tipy
V dalším pokračování krimi seriálu Einstein 2 zažije herec Václav Šanda jednu přepychovou scénu a láskyplné setkání po 13 letech. Objeví se totiž jako milenec Evy Podzimkové, se kterou natočil pohádku Čertova nevěsta. V Einsteinovi 2 spolu opět skončili jako zamilovaná dvojka. 

Znají se, a tak se před sebou nemuseli stydět, peprnější scény proto nebyly pro Václava Šandu a Evu Podzimkovou takový stres. „S Evou jsme se na Einsteinovi potkali až ve chvíli, kdy jsme jeli na plac, a hned jsme natáčeli ty žhavé scény. Z dodávky jsem se koukal na tu polonahou Evičku a krásu kolem,“ popisuje, co tihle dva prožil při natáčení seriálu. 

Václav Šanda se v seriálu Einstein 2 ukáže úplně nahýA herce čekalo ještě víc, musel totiž natáčet zcela nahý. „Vůbec jsem o tom nediskutoval, protože když mi poslali scénář s nabídkou, jestli to chci dělat, tak jsem si toho hned všiml. Řekl jsem si, že v rámci tohoto seriálu a v rámci žánru to bude jenom letmá nahota. Když přišlo na natáčení oné scény, všichni byli natolik slušní, že na place zůstalo jen minimum lidí ze štábu. V tu chvíli jsem to opravdu neřešil a neměl jsem s tím problém. V rámci situace jsem si vymyslel i pointu, že když ta scéna skončí, já na Evu zavolám: ,Co děláš?‘ A tu kytaru dám bokem, takže Eva to měla opravdu z první řady,“ prozrazuje se smíchem Šanda, který si zahrál záletného svůdníka.

„Viktor je tak od všeho trochu. Bavilo mě, že to je komediální seriál, takže si člověk může dovolit trochu víc. Je to kluk, který si chce užívat života se vším všudy a věří, že to zvládne i s několika partnerkami najednou.“ Pokaždé když se tihle dva vidí, mají si co říct. „S Evou jsme se od začátku naší kariéry potkali několikrát. Točili jsme spolu několik seriálů, třeba Tátové na tahu, a všude jsme měli společné natáčecí dny, ale jako pár jsme se potkali až tady.

Vždy když se vidíme, tak na tu pohádku zavzpomínáme, jak už je to dávno, kolik se už toho změnilo a že každý vypadáme trochu jinak. Ale hlavně – Eva už je maminka,“ prozrazuje Václav Šanda, který se dostane do hledáčku policie, protože se zdá, že vraždu, která se vyšetřuje, má na svědomí on. Jestli se policistka Lenka v podání Anny Polívkové plete, nebo je na správné stopě, se diváci dozví už v dalším pokračování seriálu Einstein 2 na televizi Prima. Herce pravidelně vídáme na prknech Činoherního klubu.

Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Václav Šanda se v seriálu Einstein 2 ukáže úplně nahý:

Václav Šanda se v seriálu Einstein 2 ukáže úplně nahý
Václav Šanda se v seriálu Einstein 2 ukáže úplně nahý
Václav Šanda se v seriálu Einstein 2 ukáže úplně nahý
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !