Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

O dovolené, která se málem nekonala

26. 03. 2021 | Vaše příběhy

Minulý rok na konci ledna jsme si s manželem v klidu sedli a začali přemýšlet, kdy naposledy jsme spolu byli na pořádné dovolené někde v cizině. Ani jeden z nás si nemohl vzpomenout. Pořád se něco dělo a na dovolenou někde u moře prostě nezbýval čas.


A tak jsme se shodli, že už byl čas zase někam vyrazit. Začala jsem proto listovat tlustým katalogem, který nám do schránky přišel už v listopadu. Nabídky byly vskutku různorodé nejen, co se týkalo možné destinace, ale i ceny za zájezd. Ani jsem si nevšimla, že manžel odešel do dílny. Tak mě vybírání zájezdu pohltilo. Nezbývalo, než zakroužkovat zájezdy, které mě zaujaly a nechat manželovi katalog na nočním stolku.


A tak tam katalog ležel. Trvalo asi týden, než se do něj podíval a začal studovat mnou vybrané položky. Občas se mračil, jindy se usmál, sem tam něco vyškrtnul. Začala jsem se obávat, že se na zájezdu neshodneme. Vždy jsem dávala přednost Chorvatsku, ale manžel miloval exotičtější místa. Měl toho hodně procestováno, měl seznam míst, kde ještě nebyl a cíl, kam se podívat, což se bohužel s přibývajícími roky nezměnilo.

Stalo se, jak jsem předpokládala. Ani jedna shoda. Já byla smutná a manžel naštvaný. Čtrnáct dní jsme kolem sebe chodili beze slov a čekali, kdy ten druhý přijde s omluvou. Už i děti nám domlouvaly, že to přece není možné. Ale u nás je možné všechno.


A jak to dopadlo?

Mluvit jsme spolu začali, až když přišel zákaz cestování a sny o dovolené v cizině se nadobro rozplynuly. Manžel přišel s mojí oblíbenou čokoládou a omluvnými slovy, že si to zcela jistě vynahradíme za rok. O čemž vzhledem k současné situaci pochybuji, ale nebudu lhát, že mě nepotěšil.

Zato naše děti, ty to vyřešily šibalsky. Poslaly nás do krásného hotelu jen pár kilometrů od domova na celý týden a musím říct, že to byla jedna z nejbáječnějších dovolených, jakou jsem kdy zažila. Proto doufám, že si to budu moci brzy zopakovat. Už si na internetu vybírám nové plavky do hotelového bazénu.


Jitka46 - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
u nás je krásněSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Hezký článek. Vždyť všude dobře doma nejlíp.
Obrázek uživatelky
profil
prima Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles