8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

O klouby pejska je třeba dbát odmalička, pomůže i kolagen

6. 06. 2022 | Zvířátka
-Komerční sdělení-

Když přijde štěňátko do rodiny, je to samá radost. Ale jste si jisti, že se o něj správně staráte? Mnoho majitelů ani netuší, co všechno takový pejsek potřebuje, zejména po zdravotní stránce.

Dětství štěňátka předurčuje celý jeho život. Proto by měl každý majitel vědět, co obnáší správná péče o štěně od jeho útlého věku. Citlivou oblastí u všech psů je především pohybový aparát.

„Když si uvědomíte, že pes dosáhne své optimální výšky možná do těch 14-16 měsíců, to je taková představa, jako kdyby jsme za 7 let měli vyrůst na svou dospělou výšku. Čili nápor na pohybový aparát a hlavně na kosti je obrovský,“ říká veterinářka Zuzana Fekečová. A co na klouby pro psa, aby abyste se vyhnuli degenerativním onemocněním? Pomohou takzvaná chondroprotektiva, což jsou látky vyskytující se přirozeně v chrupavce. Doplňováním pomocí kloubní výživy regenerují chrupavky, podobně jako kolagen. I nedostatek kolagenu může stát u psa za rozvojem onemocnění pohybové soustavy, proto bychom měli dbát na jeho pravidelné doplňování.

Incapet CollagenPři podávání kloubní výživy může nastat problém, že štěňátku nechutná. Ale lze podávat i čistý kolagen, vyrobený z kolagenu mořských ryb. Takovým produktem je český Incapet Collagen, 100% čistý kolagenový hydrolyzát, získávaný z mořských ryb, který má přirozené aroma ryb a stačí jej nasypat psům každý den do krmiva. Výborně chutná, je v mikronizované práškové formě, bez konzervantů a přídatných látek. Jen čistý kolagen v bioaktivní formě, který dokáže tělo psa zužitkovat a doplnit si tak chybějící kolagen v chrupavkách, kostech, tkáních a kůži.

    • Podporuje strukturu chrupavek, kostí, tkání
    • Působí jako prevence rozvoje degenerativních onemocnění pohybové soustavy (artritidy, dysplazie, skoliózy) u psů
    • Pomáhá při regeneraci při onemocněních a po zraněních
    • Udržuje zdravou kůži, srst a drápy psa


Incapet Collagen pomáhá a tvoří mnoho krásných příběhů. Jeden z nich přináší majitelka Dagmar s fenkou zlatého retrievera: „Eliška se narodila s vrozenou vadou, má skoliózu páteře. Incapet CollagenAbsolvovali jsme s ní řadu vyšetření. Začali se dít opravdu velké změny, když jsem začala přidávat Elišce kolagen. Eliška nabrala síly, nemá už ztuhlé svalstvo a je vidět, že si více užívá života. A také jsem přesvědčena, že začala více vymýšlet, jakoby chtěla dohnat ten čas, kdy ještě jako štěňátko byla v bolestech a nemohla.“

Incapet Collagen vznikl po úspěchu kolagenu pro lidi, Inca Collagen, který získal za 7 let existence více než 200 tisíc spokojených zákazníků. S úsměvem říkáme, že tento kolagen byl testován na lidech, aby mohl sloužit psům. Pro vaše štěně je to nejlepší investice do dlouhodobého zdraví pohybové soustavy.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !