8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 01.05. 2024
Dnes má svátek všichni pracující
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

O lásce šeptal tichý mech

13. 04. 2010 | Kultura

O lásce šeptal tichý mech

aneb máchovská pouť mezi záhony

podvečerní happening  na oslavu prvního máje

 

1. 5. od 19.30

venkovní expozice botanické zahrady v Troji

 

 

Podvečerní magická procházka naplněná poezií, láskyplnými živými divadelními obrazy, hrou světel a romantikou májové přírody. Přijďte spočinout v zelené náruči botanické zahrady, napojit se na jarní tvůrčí inspiraci a  zaposlouchat se do Máchova Máje a dalších básní. Nechte se přenést živými tanečními a výtvarnými instalacemi do jiné dimenze, oddejte se tvůrčímu vytržení za asistence umělců v přírodním ateliéru a skicujte tajemná zákoutí. Zkuste napsat neviditelné vzkazy přátelům či partnerovi nebo se oddejte hudební improvizaci. Večerní instalace ve venkovní expozici bude mít podobu oživlé výstavy, která nemá začátek ani konec, po které se můžete svobodně toulat a jako poutník Mácha vychutnávat jedinečnost tvůrčích i přírodních sil.

 

Akci ve spolupráci s Botanickou zahradou pro vás připravili Motus o.s., produkce divadla ALFREDVEDVOŘE, Institut světelného designu a Společnost poezie.

 

Živá zastavení na mechové máchovské procházce vytvořili: Jan Beneš, Michal Čagánek, Jitka Havlíčková, Tereza Lenerová-Hradílková, Šárka Havlíčková, Jakub Hybler, Milli Janatková, Petra Jančová, Roman Kárník, Howard Lotker, Cristina Maldonado, Anna Synková, Jitka Štecová, Kristýna Taubelová, Yuko Takahashi, Michael Vodenka, Jiří Zeman Sönmez, taneční skupina NANOHACH: Eliška Kašparová, Lea Švejdová, Marta Trpišovská a další.

 

Občerstvení během máchovské pouti zajišťuje čajovna U cesty, v nabídce nebude chybět ani nápoj sahleb připravovaný z mletého kořene vstavače mužského, který má zaručeně afrodiziakální účinky.

 

Vstupné:

Děti do 12 let zdarma

Pro ostatní jednotné vstupné: 190,- Kč

 

Dopravní spojení:

 

Bus 112 ze stanice metra Nádraží Holešovice do stanice ZOO, odtud dle znašení do botanické zahrady.

 

Pokud přijedete autem, použijte odstavní parkoviště ZOO pod Trojským zámkem, odstavné parkoviště BZ v ulici K Pazderkám je od místa konání akce příliš daleko.


Zdroj: Botanická zahrada Praha

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Veľmi krásny zaujímavý článok.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Mám velmi ráda poezii a romantiku, jen je škoda, žese všeho chopí šikovníobchodníci a pak již jde veškeré krásno stranou.
Obrázek uživatelky
profil
TO JE DOST PŘEDRAŽENÉSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles