Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 16.06. 2024
Dnes má svátek Zbyněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

"P" jako pátek

3. 08. 2012 | Zajímavosti

Po ránu se probudím, potichu povstanu z pohodlné postele, poupravím se a posnídám. Poté poustelu přikrývky, poklidím a v pohodlných polobotkách půjdu pěšky do práce. Předtím pořádně pozamykám příbytek, protože by nás pravděpodobně mohl překvapit podivný poberta. Po cestě potkám přítele a poklábosím s ním. Poslouchám pípající probouzející se ptáčky, přemítám, že pěnkavy.

Při pracovním procesu pilně pracuji a plním pracovní povinnosti pomocí počítačového programu. Přijde poledne - poobědvám. Po pracovní době půjdu (o)pět pěšky a protože v peněžence mám peníze, použiji je a v prodejně potravin pořídím proviant pro páteční piknik - příklad: párky, pečeni, paštiku, pečivo, pivo, punč, pomeranče, papriky, pórek apod. - je toho půl pytle, protože bude nás pět.

P jako pátekPo příchodu do pohodlí pěkného příbytku pozdravím papouška a pejska a pustím se do přípravy pikniku. Proto peču piškot, přidám do něj prášek do pečiva i do perníku, po (u)pečení pomažu povidly a poleju punčovou polevou. Pečeni peču poté. V papiňáku přitom povařím pórkovou polévku.

Pečlivě převléknu povlečení na polštářích a peřinách, potáhnu pěkným prostěradlem pohodlnou postel a poutírám prach a podlahu. Připravím papuče pro příchozí příbuzné a počkám, až přijedou po páté. Pak půjdeme na piknik do parku. Posadíme se na palouku podél potoka. Je přenádherné počasí a poetický podvečer.

Pěkně se pobavíme a potěšíme, pojíme a popijeme, povyprávíme pikantní příhody a příběhy k popukání. Protože je příhodné po sobě ponechat pořádek, posbíráme papírové prostírky, plastové příbory, pohárky a podšálky, políbíme se a bez pohádky půjdeme po převléknutí do pyžam pěkně - sPÁT.

Byl to překrásný a předlouhý pátek.


Alenice51 - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
a príjemný piatok s PSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Pročteno Pořádně, Príma Počtení ,Pěkný Pátek Přeji Paní....Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
pěkné páteční počtení po probuzení
Obrázek uživatelky
profil
Podařený příběh plný P SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík pátek se vám opravdu vyvedl
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles