Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Partička 1.4. 2013

1. 04. 2013 | Televizní tipy
Chlapci z Partičky mají rádi podivné rekvizity, ale je dobré to tahat na skautský tábor? Francouzský odborník na polské speciality v původním znění pro fajnšmekry. U baletu Tenkrát na západě nezůstane jedno oko suché. Spousta zábavy na vás opět čeká v oblíbeném pořadu Partička s datem 1.4. 2013.

První hru v pořadu Partička s datem 1.4. 2013 obstará Pár slov. Ocitáme se na konkurzu na hlavní postavy k muzikálu – obsazení: korepetitor (Igor – 3 slova), hlavní mužská postava (Richard – 5 slov), hlavní ženská postava (Ondřej – 1 slovo) a režisér (Michal – 2 slova). A že si pánové pěkně zařádí, to si buďte jisti.

Partička 1.4. 2013V pořadu Partička s datem 1.4. 2013 dále přichází Rekvizita – je to obyčejný vysavač, ale partičkovští protagonisté s ním vyvedou všelicos. Umíte i vy použít váš lux jako vakuovou pumpu, mixážní pult, miminko, kladivo, auto, rybářský prut, různé osoby a spoustu dalšího. Reklamace přináší vrácení zakoupeného „setu latexového oblečení“. Že si toto pořídil, netuší Michal a Richard jako prodavač snad také ne, proto to bude časově náročné, ale o to vtipnější.

Následuje hra Překlad – Ondřej jako francouzský chemik vypráví o polských potravinách, že se nemusí bát, polské potraviny jsou naprosto bezpečné až na trochu jedu na potkany v kávových trubičkách a slepicích. Překladatel Igor excelentně uklidňuje diváky.

Úplně nová hra Balet se představí v pořadu Partička s datem 1.4. 2013 a přenese nás do filmu Tenkrát na západě. Muž s harmonikou, krásná dáma, barman a kovboj – kdo se ujme které role v tomto finálovém souboji v baletním provedení? A Marián to vše hudebně aranžuje jako zdravotní sestřička. Závěrečné titulky vám opět přinesou myšlenky otce Mariána.

Sledujte další díl oblíbeného pořadu Partička již
v pondělí 1.4. 2013 od 22:35 na Prima family

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
ráda se dívámSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
příjde mi hrubý
Obrázek uživatelky
profil
Pokud neusnu, tak se budu dívat. Nemám vždy to štěstí, je to na mě hodně pozdě. Někdy se opravdu dost nasměju....
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles