Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Partička 13.5. 2013

13. 05. 2013 | Televizní tipy
Největší mořská bouře. Nejžhavější reklamace. Nejhorší prodavač. Nejpomalejší a nejrychlejší rock. Nejdramatičtější román. V oblíbeném pořadu Partička s datem 13.5. 2013 se máte opět na co těšit. Máte se na co těšit!

Partička 13.5. 2013:


V pořadu Partička s datem 13.5. 2013 se objeví úplně nová hra Zdrobněliny – jak název napovídá - 3 protagonisté musí zdrobňovat. Dva detektivové (Michal + Ondřej) vyšetřují krádež diamantů. Podezřelým je Igor. Řítí se na vás nejněžnější etuda v historii Partičky. Jen Pár slov je náročná hra na počítání.

Partička 13.5. 2013Zvláště pro některé. Ocitáme se v bouři na palubě korábu anglického loďstva. Posádku lodi tvoří kapitán (Richard – 2 slova), anglická královna (Ondřej – 1 slovo), první důstojník (Igor – 3 slova) a kuchař (Michal – 5 slov). To bude fičák.

A je tu Reklamace – Michal prodává a Richard přijde vrátit plamenomet. Takového prodavače jste ještě nezažili. To Richard nemůže dát! Zpomalený Zrychlený – na rockovém koncertě se kytaristovi přihodí něco neobvyklého.

Nechte se v pořadu Partička s datem 13.5. 2013 pozvat na kulturní zážitek ve třech rychlostech. Relativně nový Román vám v několika kapitolách přinese drama o tom, jak se Marián Čurko alias Carmen zamiloval v Praze. Tato kniha bude opravdu thriller. A co nesmí chybět při závěrečných titulkách – Mariánovo okénko.

Sledujte další díl oblíbeného pořadu Partička již
v pondělí 13.5. 2013 od 22:35 na Prima family


Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Partičku nemusím Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
dnes to bylo nějaké slabší, zejména ta šíleně dlouhá scénka s tím plamenometem
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles