Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pekelná výzva 5. díl – 14.3. 2013

14. 03. 2013 | Televizní tipy
Pátý díl soutěže Pekelná výzva s datem 14.3. 2013 je tady! A s ním opět pět soutěžících, kteří se v šesti hracích kolech poperou až o sto tisíc korun. Do finále se protrpí jenom jeden z nich. Kdo to bude a kolik peněz si nakonec odnese? To uvidíme již ve čtvrtek 14.3. 2013 na Prima Cool.

Pekelná výzva – 5. díl – 14.3. 2013:


V pátém dílu soutěže Pekelná výzva s datem 14.3. 2013 se nám o zábavu bude starat těchto pět soutěžících: Honza, Tomáš, Jakub, Lucka a David. A protože místy půjde o hodně emočně vypjaté chvilky, je důležité si těchto pět statečných nejprve představit. A to, jak v Pekelné výzvě jinak, než formou jednoduchých tipovacích otázek. Dozvíte se, kdo vymyslel nejoriginálnější trik, jak se zbavit druhého pohlaví a o co šlo, kdo jel za autem na in-linech rychlostí 190 kilometrů v hodině nebo kdo přistihl rodiče své přítelkyně při orálním sexu. Jakmile se hráči dozvědí, co jsou zač, hra začíná. Mají před sebou pět kol a v každém z nich jinou, vždy pekelnou výzvu.

Pekelná výzva 5. díl – 14.3. 2013První hra 5. dílu pořadu Pekelná výzva ze 14.3. 2013 je sladká a rozhodně není vhodná pro diabetiky. Soutěžící dostanou dortíky, které si musí rozbíjet o obličej. Jenom tak se totiž mohou přihlásit k odpovědi na otázky, které pokládá moderátorka Iva Pazderková. Sladké ale zdá se soutěžícím svědčí, odpovídají s přehledem a nezaváhají u jediné otázky. To druhá pekelná výzva, kdy si kvůli možnosti odpovědět, musí krášlit obličej gumičkami, je už podstatně bolestivější. A na odpovědích je to hned znát. Takže se například dozvíme, že do sýrového fondue se namáčí ovoce, sýr, nachos a maso. Že by to mohl být chléb, nenapadne nikoho.  

5. díl soutěže Pekelná výzva s datem 14.3. 2013 pokračuje dál. A teď to teprve bude pořádně bolet. Ve třetím kole budou soutěžící opět odpovídat na otázky. Malý rozdíl však bude v tom, jak se přihlásí k odpovědi. Budou sice mačkat bzučák, ale nebude to jen tak, protože bude zarostlý něčím, co pekelné píchá. A aby to bylo ještě složitější, budou si muset zavázat oči a doplňovat – i když v tomto případě je lepší říct spíš „vymýšlet" nová – přísloví. Honza si například myslí, že neštěstí nechodí po horách, ale po zemi. Kuba tvrdí, že odříkaného chleba krajíc neukrojíš, a David zase, že kdo seje vítr, sklízí úspěch.  Bohužel.

Ale to už se dostáváme do čtvrtého kola
. V něm se opět bude jíst a odpovídat. Každopádně protože jsme ve čtvrtém kole a finále je tudíž na dosah, žádné dortíky! Teď se teprve ukáže, kdo má opravdu motivaci vyhrát a je ochoten hodně skousnout…! Nebo snad spolknout? Po hostině pochopitelně musí přijít úleva a i tu soutěžícím poskytneme. Budete překvapeni, jak originálně se dá přihlásit o odpověď na otázku a jak originálně se dá odpovědět. Přesto všechno vítěz ani v tomhle kole ještě nemá tak úplně vyhráno. Je před ním totiž ještě kolo poslední, kde je soupeřem sám sobě. Opět odpovídá na otázky a za každou nezdařenou odpověď musí spálit 20 tisíc korun. Po takovém utrpení by si výhru jistě zasloužil, ale na zásluhy se v Pekelné výzvě nehraje.

Kolik peněz nakonec poputuje do pekelného kotle a kolik do jeho kapsy, uvidíte v 5. dílu soutěže Pekelná výzva již tento čtvrtek 14.3. 2013 od 20.15 na Prima Cool.

Zdroj, foto: Prima COOL
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Pekelná výzva 5. díl – 14.3. 2013:

Pekelná výzva 5. díl – 14.3. 2013
Pekelná výzva 5. díl – 14.3. 2013
Pekelná výzva 5. díl – 14.3. 2013
Pekelná výzva 5. díl – 14.3. 2013
Pekelná výzva 5. díl – 14.3. 2013
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles