Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pekelná výzva 8. díl – 4.4. 2013

4. 04. 2013 | Televizní tipy
8. díl soutěže Pekelná výzva s datem 4.4. 2013 připraví opět nejedno pořádné překvapení. Například i výmluvná Iva Pazderková se pustí do znakové řeči! Jedno je ale jisté – bolest, utrpení a ponížení znovu přinesou jednomu člověku možnou výhru až 100 tisíc korun. Kdo to bude a kolik si nakonec ze soutěže Pekelná výzva odnese? Dozvíte se už ve čtvrtek 4.4. 2013 na Prima COOL. 

Pekelná výzva – 4.4. 2013:


O možných sto tisíc korun se tento čtvrtek 4.4. 2013 v 8. dílu soutěže Pekelná výzva utká následující pětice hráčů: Lúmenn, Ondra, Radim, Štěpán a Bára. Všichni zažijí pekelné utrpení, ale vyhrát může jen jeden. Ostatní, jak už jste na to v Pekelné výzvě zvyklí, odejdou domů s prázdnou.

Pekelná výzva 8. díl – 4.4. 2013Než se ale začne hrát, musejí hráči trochu poznat jeden druhého. K tomu v Pekelné výzvě slouží netradiční dotazník. V tomto se například dozvíte, kdo má na prsou vytetovaného jelena, kdo a proč si musel sundat piercing z intimních partií, kdo se miloval v krápníkové jeskyni nebo kdo si dal k obědu syrového hada.  Jakmile bude všem všechno jasné, pustíme se do prvního kola.

Stává se v Pekelné výzvě už tradicí, že štáb soutěžící v každém díle trochu krášlí. A tento nebude výjimkou. Začíná se hned v prvním kole, kdy pětice sice bude odpovídat na otázky, u toho si ale bude muset krášlit obličej kolíčky na prádlo. Kdo jich na konci kola bude mít na tváři a uších nejvíc, dostane navíc dva body. A otázky? Podíváme se na animovaný film, bude se také trochu počítat a na řadu přijde i anatomie. Iva Pazderková se bude ptát, kde máme na těle krejčovský sval. Lúmenn si myslí, že na zádech, další nevědí.

Druhé kolo 8. dílu soutěže Pekelná výzva s datem 4.4. 2013 v sobě nese gastronomický podtext, který soutěžícím vykouzlí zajímavé aplikace na tričku i na hlavě. Ačkoliv mají odpovídat slovy začínajícími na C, Ondra si myslí, že opakem startu začínajícím na C je konec. Bude to pro něj znamenat konec v soutěži? Nebo se dostane ještě do dalšího kola, kde soutěžící opět o něco zkrásní, tentokrát díky mucholapkám?

Skutečné utrpení
však začíná až v kole následujícím. Zatímco hráči 8. dílu soutěže Pekelná výzva s datem 4.4. 2013 nechávají na svá těla působit směs vajec a lepidla z mucholapek, Iva Pazderková zve na scénu doktora Pilulkina, který jim udělí pár přesných zásahů. Mimo jiné třeba také do krejčovského svalu. Tedy pokud ho u hubeňoučké Lúmenn vůbec najde. Se stoupající mírou utrpení trpí i mozkové závity. Takže se například dozvíme, že lazebník je ten, kdo dělá v lázních, a naopak nedozvíme, ve kterém městě sídlí slavný Scotland Yard.

Bolest vystřídá znovu gastronomie. Otázky budou ještě triviálnější, ale právě na ty triviální bývá hledání odpovědi nejsložitější. Vědí soutěžící třeba, jak se jmenuje moderátorka pořadu, v němž právě účinkují? A vědí, jakou postavu ztvárnila v trilogii Slunce, seno herečka Helena Růžičková? Poslední kolo 8. dílu soutěže Pekelná výzva s datem 4.4. 2013 bude pak už tradičně o boji nejtěžším – totiž sám se sebou. A čeká vás jedno pořádné překvapení! Jak si vítěz poradí s otázkami typu, kolik je tisíc krát jeden milion nebo jak se jmenují tři kůstku v uchu, se podívejte ve čtvrtek 4.4. 2013 ve 20.15 na Prima COOL.

Sledujte 8. díl soutěže Pekelná výzva již ve čtvrtek 4.4. 2013 na Prima Cool

Zdroj, foto: Prima COOL
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Pekelná výzva 8. díl – 4.4. 2013:

Pekelná výzva 8. díl – 4.4. 2013
Pekelná výzva 8. díl – 4.4. 2013
Pekelná výzva 8. díl – 4.4. 2013
Pekelná výzva 8. díl – 4.4. 2013
Pekelná výzva 8. díl – 4.4. 2013
Pekelná výzva 8. díl – 4.4. 2013
Pekelná výzva 8. díl – 4.4. 2013
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
za mě říkám NESmajlík
Obrázek uživatelky
profil
třeskutý laciný humorSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles