Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.05. 2024
Dnes má svátek Emil
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pes jako dárek svému dítěti?

2. 11. 2015 | Zvířátka
-Komerční sdělení-

Touží vaše dítě po roztomilém štěňátku, se kterým si bude moct hrát a dovádět? Zvážili jste rodinné podmínky a jste připraveni pořídit si domu nového čtyřnohého kamaráda? Přečtěte si, jak se připravit na bezproblémový příchod štěněte do rodiny.

Výběr pejska

Pokud vybíráte pejska předškolnímu dítěti, měli byste vybírat plemena hodící se k dětem, klidná, moudrá a ne příliš dominantní. Velmi často jsou doporučována trpělivá plemena, jako je labradorský retriever, golden retriever či český fousek. Starší děti v pubertě by si měly svého psa, o kterého se plánují aktivně starat, vybrat samy.

Pes jako dárek svému dítěti?Příprava domova na příjezd štěňátka

Než si domu přivedeme nové štěňátko, je potřeba domov uzpůsobit tak, aby se v něm po příchodu cítilo bezpečně. Odstraňte mu z dosahu kabely, ostré rohy či jedovaté pokojové květiny. Malé štěně má tendenci kousat vše, na co přijde, proto mu připravte co nejvíce hraček, které ho zabaví. Pořiďte mu také pohodlný pelíšek, na klidném a teplém místě, nezapomeňte na kvalitní granule pro štěňata. Při příchodu pejska do domácnosti dítěti vysvětlete, že psa nesmí rušit při krmení, nebo se mu dokonce pokoušet vzít potravu či hračky.

Krmení štěňat

V období růstu pejska se rozhoduje, jaký bude jeho vývoj po zbytek psího života. Nejvyšší pozornost věnujte kvalitě krmiva, pořiďte takové, které je svým složením a velikostí přizpůsobené malému štěněti. Mezi kompletní krmivo pro štěňata, které poskytuje důležité živiny a vitamíny, patří granule Eukanuba Puppy & Junior. Po jídle by měl následovat minimálně hodinový odpočinek, aby vše stačilo štěně strávit.

Péče o psa učí děti zodpovědnosti, nesmělým dětem pomůže také překonat sociální bariéry. Připravte se pozorně na příchod chlupatého parťáka a uvidíte, že si s ním užijete spoustu radosti.
Pes jako dárek svému dítěti?










Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !