Paprika Piccante, jako blok vysílaný v rámci stanice pod samostatnou značkou, je první „vlaštovkou“ ohlašující novou podzimní programovou strukturu. Nebude těžké se v ní orientovat, protože byla vytvořena s přihlédnutím k diváckým zvyklostem – ráno bude patřit jednak snídaním, jednak zdravému stravování a dětské výživě, což během dopoledne vystřídá praktické vaření s mnoha užitečnými radami a tipy. Odpoledne zavoní dálky a přičarujeme na náš televizní stůl exotičtější chuti mezinárodní kuchyně.
 Před večeří se opět vrátíme k pokrmům založeným na osvědčených tradicích, zatímco po deváté hodině přijdou v už zmíněném programovém bloku Paprika Piccante ke slovu novinky a nejpopulárnější tváře našeho televizního kanálu.
Před večeří se opět vrátíme k pokrmům založeným na osvědčených tradicích, zatímco po deváté hodině přijdou v už zmíněném programovém bloku Paprika Piccante ke slovu novinky a nejpopulárnější tváře našeho televizního kanálu.Paprika Piccante vám předloží „zlatý hřeb“ naší programové nabídky. V tomto bloku získá domovské právo jak samorostlý kuchařský génius Gordon Ramsay se svým pořadem FAKtický odborník, tak nejnovější seriály z vlastní produkce A teď po italsku, ve kterých Jenő Csiszár předvede, jak se to dělá po italsku, a András Hajós nás pozve do své Pánské kuchyňky. Jedním z pilířů tohoto bloku bude také čerstvě vyrobený soutěžní pořad Casting, v rámci kterého hledáme nové kuchařské talenty.
Zkrátka a dobře – pod hlavičkou Paprika Piccante bude TV Paprika prezentovat všechno, co právem nese označení „cool“, vše, co z hlediska úrovně, novosti a svěžesti patří k tomu nejlepšímu.
Paprika Piccante: nové interesantní chuti na stanici TV Paprika.
 
         Likér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Likér ořechovka - nejoblíbenější recepty Bramboráky - nejoblíbenější recepty
Bramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !
Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026









 
  
 
  
            	   
            	   
            	   
            	  