Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Podzim a zima v pánských módních trendech

1. 09. 2007 | Pro muže

Zajímá Vás, jaké budou trendy v pánské módě na podzim letošního roku? Chcete aby byl Váš partner, manžel nebo milenec byli IN, pak právě pro Vás jsou připraveny následující řádky.


Kouřové tóny

V popředí i nadále zůstává velmi oblíbená šedá barva a její variace. Hana Konečná z Par Excellence zdůrazňuje, že šedá barva je tuto sezónu naprosto nezbytná. Bude se uplatňovat hlavně ve dvou variantách - zastřený nádech a lesk. Samozřejmostí jsou kvalitní vlněné materiály. Favoritem je tvíd v popelavě stříbřitém odstínu.

Tartan

Stejně jako v dámské, tak i v pánské módě je tartan jedním z nosných prvků letošní sezóny. Uplatní se v tradiční barevnosti, tak i v šokujících kombinacích.

Pánské módní trendy

Luxusní obleky

Favoritem jsou jemné nákladné vlny s kašmírem nebo hedvábím. Stejně tak jsou trendy vlny s větší gramáží jako je charmalaine se svým typickým matným nebo lesklým vzhledem (oboustranné použití). Vzory jsou nejčastěji konzervativně britské - Prince of Wales nebo jemný proužek. Vzory z byznys módy se samozřejmě uplatňují i u méně formálních obleků, které jsou inspirované sportem (golf), a některé prvky přebírá dokonce i velmi neformální mladá móda.

Pletenina

Velký důraz je kladen na objem a strukturu. Z materiálů jednoznačně vede kašmír. Pletenina působí buď velmi luxusně a nákladně, a nebo jako „z dědečkovy krabičky.“

Grafické vzory, barevnosti

Grafické vzory se budou hlavně uplatňovat ve volnočasové módě a doplňcích. U pánských doplňků se jedná zejména o kravaty, košile a svetry. Jedná se o nejrůznější grafické motivy, geometrické tvary, proužky v kontrastní kombinaci černé, bílé nebo mléčné.

Pánské módní trendy

Techno materiály

Trend mladé módy jednoznačně udávají techno materiály. Velkou roli zde sehrává věda. Stále více se uplatňují nová vlákna a výjimečné vlastnosti. Samozřejmostí je lesklý vzhled, pogumování, vinyl-lak, flitry - lurex a povrchová úprava lámající světlo. Hojně se využívá efektu prošívání. V nákladnější variantě se může jednat o matelasse.

Samet

V pánské módě nastupuje trend luxusních sametových sak i celých obleků ze sametu nebo corduroy. Exkluzivní záležitostí je vypalovaný samet - devore, který je velmi měkký a lesklý. Dříve se využíval v dámské módě.

Barvy

Musíme zmínit i něco více než pouze klasickou barevnou škálu. Pro konzervativního gentlemana to bude představovat spíše záležitost doplňků, ale extravagantní muži zvolí netradiční barevné kombinace i pro jednotlivé součásti oděvu. Výrobci nabízejí červenou, oranžovou, růžovou (schocking pink) nebo ostře modrou (electric blue).



Zdroj: www.parexcellence.cz

Adéla Rutarová
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
každému chlapovi oblek pridá na kráse, ale musí sadnúť
Obrázek uživatelky
profil
Protože chlapi nosí obleky minimálně aspon ti obyčejní jsme unešený když se hodí do gala,ale také jsem toho názoru že kdyby muj chlap nosil oblek každý den bude se mi hrozně líbit v riflích a tričku .Takže si vychutnávám ty střídmé chvilky kdy se hodí do gala.
Obrázek uživatelky
profil
líbí se mi sametové sako,ale jak přesvědčit,že se líbí i drahé polovičce,nic nepotřebuje...Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles