Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Poslední šance

9. 04. 2023 | Vaše příběhy

Bylo to už dávno, co jsem cestovala autobusem v našem městě, a stala se tato příhoda.

Tehdy jsem byla mladá, štíhlá, krásná a dlouhovlasá, v tu dobu nezadaná blondýnka. Měla jsem čerstvě po maturitě, život před sebou.

Nastoupila jsem na městský autobus, protože jsem cestovala za kamarádkou na druhém konci města a dost jsem spěchala. Jinak jsem chodívala pěšky. Na sobě jsem měla kratší úzkou sukni a květovanou halenku. Cestovala jsem přes celé město. Nemohla jsem si nevšimnout dvou mladých kluků v zadní části autobusu, zhruba stejně starých jako já, kteří ze mě nespouštěli oči. Snažila jsem se to ignorovat. Ve svém věku jsem na to byla částečně zvyklá. Pozorovala jsem okolní krajinu a pomalu se přibližovala k cílové zastávce. Postavila jsem se, abych byla včas u dveří. Autobus zastavil, dveře se otevřely, a já zaslechla ze zadních sedadel zvolání jednoho z kluků k tomu druhému: „Poslední šance!“ Já vystoupila, dveře se zavřely a autobus pokračoval dál po své trase.

Druhý den jsem si zašla na bazén. Chodila jsem tehdy na něj pravidelně. Stála jsem u pokladen a zaslechla jsem něčí hlas hned za svými zády. Ten hlas řekl: „Tak nebyla poslední!“

Otočila jsem se po hlase, a usmíval se na mě jeden z těch kluků z autobusu. Byl to ten hezčí. Taky šel na bazén. Srdce se mi rozbušilo.

Než jsme po zaplacení došli k šatnám, kde jsme se rozdělili, on šel do mužských a já otevřela ty s panenkou, trošku jsme si povídali. Prý jsem se klukům líbila už včera v tom autobusu. Chtěli mě oslovit, ale nenašli odvahu. Pak se dveře pomalu zavíraly, to byla ta poslední šance. Jak se ale ukázalo, osud to chtěl jinak a nebyla poslední.

Tak si mě ten kluk prohlédl hned druhý den pěkně v plavkách. Přes počáteční ostych jsme si nakonec moc rozuměli, a tak to nebyl náš poslední společný výlet za sportem. Letos slavíme třicet let od naší svatby. Máme tři děti a půl roku i první krásné vnouče, chlapečka.


čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Poslední šance:

Poslední šance
Poslední šance
Poslední šance
Poslední šance
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Moc pěkné čtení.SmajlíkKus vašeho života ve zkratce.
Přeji vám ještě spoustu společných let,prožitých ve zdraví a lásce.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
hezký příběh,náhoda pomohla
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles