Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Přehlídka Svatební šaty 2010

5. 05. 2010 | Novinky

Dne 22. 4. 2010 od 19.00 hod. se v prostorách Kongresového centra Top Hotel Praha na pražském Chodově uskutečnila největší módní a mediální událost českých designerů roku pod názvem SVATEBNÍ ŠATY 2010.


Svatební akci, která se nesla v duchu 30. let moderoval známý herec a imitátor Vladimír Hron.Během večera postupně vystoupili Jiří Korn a 4Tet a Dara Rolinc se svými tanečníky. Předsedkyní odborné poroty, která volila TOP FIVE ze všech soutěžních modelů, byla Michaela Dolinová.


prehlidkaGlosátorskou porotu, která z konečných TOP 5 svatební šatů vybrala ty vítězné tvořili: Gábina Partyšová, Jan Čenský a Petr Martiňák. Na začátku programu diváci shlédli exkluzivní autorskou přehlídku loňské vítězky Terezy Šnajdrové, v programu se pak objevila i mini ,, retro,, přehlídka originálních svatebních šatů hereckých hvězd z 30.let minulého století od sběratelky Vlaďky Dobiášové. Ta zapůjčila i pro moderátora Vladimíra Hrona původní smoking Oldřicha Nového.


Celá soutěž probíhala opravdu v napjaté bojovné atmosféře. Zúčastnilo se celkem 26 módních návrhářů, např. Helena Bedrnová, Pavel Vlasák, Miroslav Bárta, Zoryana Stekhnovych, Tereza Sabáčková a další. Po velkolepé přehlídce nevěst a jejich návrhářů porota vybrala TOP5, které se pak utkaly o celkové prvenství. Dominovala tradiční bílá, dlouhé vlečky a zdobné výšivky. Netradičně se objevila kombinace bílé a černé nebo sytě hnědé barvy.

Inspirovala mě bohyně lásky a krásy Afrodité. Bohyně Afrodité je nejen krásná, ale má i smyslné ženské tvary. Proto jsem při tvorbě šatů vycházela z linie ve tvaru přesýpacích hodin, zdůraznila jsem  velké poprsí, , úzký pas a použitím balonové kaskádově aranžované sukně jsem  zvýraznila objem boků při zachování celkového dojmu štíhlé, dokonalé postavy.“ říká Helena Bedrnová.


satyMnozí návrháři trumfovali i svou volbou ,,nevěst,, -osobností, které prezentovali jejich svatební model. Mezi ,,modelkami,, jste mohli vidět mnoho překvapujících tváří např. tanečnici Libušku Vojtkovou, modelku Kateřinu Konvalinku-Průšovou, Ivu Pazderkovou alias Blbou blondýnu, playmate Gabrielu Dvořákovou, Miss Lucii Hadašovou, Elišku Bučkovou nebo Kateřinu Smejkalovou, herečku Nancy Johanes a další.


S Helenou je vždy radost spolupracovat, známe se už dlouho a její šaty vždy předvádím moc ráda, protože jsou sexy. Stejně tak i svatební šaty, které vytvořila pro rok 2010.Šaty jsou krásné, sexy a co se mi na nich nejvíce líbilo , že jsou extravagantní, ale zároveň i nositelné. V zákulisí se moc líbily i modelce Nancy, která se teď bude vdávat a vážně zvažovala, že by model Heleny  na poslední chvíli vyměnila za ten co si již vybrala. Je pravda, že i já sama bych si dokázala představit , že bych se v takových šatech vdávala.“ říká Kateřina Konvalinka-Průšová.


Titul Svatební šaty roku 2010 a zároveň titul Cena Publika 2010 získala návrhářka Tereza Sabáčková, jejíž model předváděla playmate Gabriela Dvořáková. Titul Designers Awards – cenu, kterou si volí sami návrháři mezi sebou – získaly svatební šaty z dílny Hany Moravcové a Petra Kaloudy.


Foto: ZEFYR.BIZ
Zdroj: Svatební šaty 2010


Zdeničkaa
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Je na co koukat.
Obrázek uživatelky
profil
Smajlíkto musel být krásný zážitek ,moc pěkné
Obrázek uživatelky
profil
opravdu některé bych ráda oblékla,ale to už nehrozíSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Některé jsou opravdu krásné.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles