MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 14.05. 2024
Dnes má svátek Bonifác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Přírodní inspirace v interiéru

7. 12. 2009 | Televizní tipy

Jak se žije dvěma rodinám pod jednou střechou, mohou diváci zjistit v dalším díle pořadu Jak se staví sen společně s designérským duem Simonou Fritz a Zdeňkem Němcem. V malebné vesničce Hořovice spokojeně žijí v rodinném domku hned dva manželské páry. A právě staršímu z nich se bude předělávat obývací pokoj, který současně plní i funkci ložnice.

V domě žijí mladší manželé Korosovi a starší Frühaufovi. Byť by se zdálo, že něco takového nemůže dělat dobrotu, rodiny vypadají spokojeně, všichni pečují o dům a o klidný život. Do pořadu přihlásila rodiče Daniela Korosová. Prostřednictvím proměny jejich nevyhovujícího obývacího pokoje a ložnice v jednom jim tak chtěla vyjádřit svůj dík.

lozniceRodinný domek postavil svépomocí pan Vratislav Frühauf v 80. letech. Vybavení prostor o svém původu hodně napovídá samo. Obývací stěna s nezbytným sklem či koženková dveřní zástěna prozrazují nemodernost a sama majitelka označuje tento styl výstižně jako retro.

Měnit se bude tentokrát obývací pokoj, který zároveň slouží jako ložnice. Manželé by si přáli především pohodlnou rozkládací sedačku a všechno vybavení ladit do přírodních odstínů. Jejich snem je krásná ložnice právě v přírodním duchu, takže by rádi viděli na stěnách například béžovou, zelenou či hnědou barvu. Vyhoví jim extravagantní designérská dvojka v požadavku útulné atmosféry?

Jak vnést do interiéru moderní vybavení a zároveň sepětí s přírodou uvidí diváci v dalším díle Jak se staví sen už v pondělí 7. prosince od 21.20 na Primě!

Zdroj: Prima


Simbelmine
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Přírodní inspirace v interiéru:

Přírodní inspirace v interiéru
Přírodní inspirace v interiéru
Přírodní inspirace v interiéru
Přírodní inspirace v interiéru
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles