Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

První klapka Ordinace v růžové zahradě 2

6. 12. 2007 | Televizní tipy
Scénami z Baru U vidlí dnes v hostivařských ateliérech začalo natáčení volného pokračování oblíbeného seriálu TV Nova Ordinace v růžové zahradě. Bude mít 48 dílů a diváci se v něm setkají se svými známými hrdiny i mnoha novými tvářemi.

„Říkali jsme si, že změna je život, ale že zároveň tak rádi lpíme na svých zvycích... Přemýšleli jsme, jak příběh seriálu oživit a přitom divákům zajistit, aby pro ně byla Ordinace i po bezmála dvou a půl letech vysílání stále stejně přitažlivá. A tak se v nových dílech stěhujeme do druhého patra kamenické nemocnice, do prostředí lékařů, kteří patří mezi nejprestižnější, do světa chirurgů. A také do druhého patra vily v růžové zahradě, kam se stěhuje pediatrická ordinace doktorky Páleníkové. Ať se nám všem daří.“ Za všechny tvůrce na začátku prosince těmito slovy producentka seriálové tvorby TV Nova Šárka Baborovská popřála hodně štěstí a zdaru natáčení nových dílů oblíbeného seriálu. Spolu s ní sklenku šampaňského pozdvihli režisér Marián Kleis, hlavní kameraman Vladimír Holomek, výkonná producentka Jana Brávková, herci Zlata Adamovská, Ivana Jirešová, Bára Munzarová, Martin Trnavský a Vlastimil Zavřel a ostatní členové štábu.

Ordinace v růžové zahradě Volné pokračování seriálu vstoupí na obrazovky 15. ledna 2008 pod názvem Ordinace v růžové zahradě 2 a nabídne divákům mnoho nových tváří i prostředí. Neznamená to však, že by se Ordinace loučila s příběhy hrdinů gynekologického a porodnického oddělení. Oblíbení lékaři – Čestmír Mázl, Aleš Čížek, Tomáš Hruška, Marek Kroupa, Adam Suk, Martina Hermanová a jiní dál pracují v kamenické nemocnici a jejich osudy se profesně prolínají či dokonce v soukromí úzce spojují s kolegy z druhého patra, s chirurgy. Ti jsou lékaři rázní až svérázní, musí dokázat reagovat ve vteřině, neboť na sál emoce nepatří. Zato v soukromí nejsou chirurgové vůbec chladní, jejich životy provázejí osudové lásky, smutky, nevěry, karamboly… A tak autoři tentokrát zvou diváky především do dramatického a emocionálně vypjatého světa chirurgů. Budeme se samozřejmě setkávat i s půvabným prostředím romantické vily v růžové zahradě, kde sídlí ordinace gynekologie a pediatrie.

Ordinace v růžové zahradě Ordinace v růžové zahradě














První řada Ordinace v růžové zahradě 2 bude mít 48 dílů a na obrazovkách se objeví bezprostředně po skončení posledního, 195. dílu dosavadní páté řady. Vedle známých herců, jako jsou Petr Rychlý, Zlata Adamovská, Jiří Langmajer, Ivana Jirešová, David Suchařípa, Anna Polívková, Josef Kejchal, Ladislav Potměšil či Veronika Jeníková, v ní uvidíme např. Jana Šťastného, Milana Bahula, Barboru Munzarovou, Martina Trnavského, Petra Štěpánka, Martina Písaříka, Kristýnu Novákovou nebo Adélu Gondíkovou.

První díl Ordinace v růžové zahradě 2
uvede TV Nova 15. ledna 2008 ve 20 hodin.

Zdroj: archiv TV NOVA

ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !