Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Strategie pro hebké ruce

9. 12. 2007 | Péče o tělo
Vaše ruce hovoří o tom, jaká jste. Trápí Vás suché, dehydtratované ruce, popraskaná pokožka a slabé lámavé nehty? Máme pro Vás řešení: Pravidelné používání krémů s rostlinnými oleji, vitamíny, glycerinem, UV-filtry a D-panthenolem bude příznivě působit na pokožku Vašich rukou a nehtových lůžek. Výsledkem budou hebké, hydratované ruce a posílí se tvrdost a pevnost Vašich nehtů.

Sedm rad

Ačkoliv si to jen málokdo uvědomujeme, pokožka rukou je jednou z nejnamáhanějších částí lidského těla, a proto je třeba jí věnovat maximální péči.
Strategie pro hebké ruce Dnes a denně nás kůže na rukou pomáhá chránit před negativními vlivy vnějšího prostředí, musí bojovat se smogem, prachem, horkem, vlhkem, mrazem či saponáty. Dokonce každé mytí představuje pro ruce velkou zátěž, neboť při něm dochází k odstranění přirozeného mazového filmu chránícího pokožku. Ta se potom vysušuje a láme a trvá více než hodinu, než se opět obnoví fyziologické poměry, které byly před mytím. Proto je vhodné po každém mytí rukou či jakékoliv jiné činnosti namáhající pokožku ošetření krémem na ruce, který pomůže nahradit původní ochranný kožní film.

Přinášíme pro Vás sedm rad pro zdraví a krásu Vašich rukou!
* Chraňte se před nepříznivými vlivy počasí a zbytečným stresem
* Naučte se správně využívat přírodních zdrojů – slunce, vody, vzduchu
* Upřednostňujte vyváženou stravu ve smyslu jakosti i množství
* Dopřejte si řádný odpočinek a přiměřený spánek, který léčí
* Pečujte o pokožku pravidelně a správným způsobem
* Nezapomínejte, že pokožka rukou je jednou z nejnamáhanějších částí lidského těla
* Dejte si jako životní krédo, že s úsměvem jde všechno lépe. Protože dokážete-li se na svět kolem sebe usmívat, zkrásní a omládne i Vaše tvář.

Strategie pro hebké ruce Ke kráse i půvabu patří upravené nehty na rukou a na nohou, o které je potřeba se pravidelně starat. Alespoň jednou za týden bychom si tedy měly vyhradit čas na manikúru a pedikúru.

Nehet

Zdravý nehet je růžová, lesklá a hladká destička v průměru asi 0,5 mm silná. Je průhledná a skládá se ze tří až čtyř vrstev tvrdých drobných šupinek, které na sebe pevně přiléhají. Při růstu se nehet pohybuje po nehtovém lůžku, což je vrchní část posledního článku prstu těsně pod nehtem. Celý nehet je lemován nehtovou kůžičkou, a to po stranách a u kořene nehtu v oblasti lunuly (bílý měsíček), kde je nehet nejvíc připevněn. Všechny části nehtu je třeba upravovat a ošetřovat.

Hana Houbičková
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !