8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

První pomoc psa: Uměli byste zachránit psí život?

24. 12. 2019 | Zvířátka
Vemte svého čtyřnohého kamaráda na kurzy první pomoci pro psy a naučte se, co dělat v krizových situacích. Víte, co obnáší psí první pomoc? Uvědomili jste si, že pokud se váš pes zraní, nikdo jiný než vy mu nepomůže? Dokážete odhadnout, kdy jet na veterinu a kdy se o psa zvládnete postarat sami? Pokud ne, můžete to zjistit na kurzech.

Psí Vánoce

Na Vánoce dejte pozor hlavně na sladký alkohol, tučná a exotická jídla bez dozoru. Před Vánoci si dejte pozor při pečení, kynuté těsto je pro psy toxické!

Jak přežít se psem Silvestra

zraněný pesNa konci roku se řeší i pro psy nesnesitelné oslavy nového roku. Jak je zvládnout? Výborně poslouží volně dostupná přírodní sedativa jako kozlík lékařský (baldrián), meduňka, jasmín, heřmánek, chmel či třezalka. Výbuchy rachejtlí a dělbuchů jsou nejnebezpečnější pro psy, kteří trpí onemocněním srdce, cukrovkou a epileptiků. Pokud máte takového pejska doma, poraďte se na užití vhodných tišících prostředků s veterinářem.

Pokud zůstanete v klidu vy, bude to mít uklidňující efekt i na vašeho psa. Pomoci může také masáž hrudi, která na psy působí uvolňujícím dojmem.

Tip: Na Silvestra pejska vezměte na velkou procházku v dopoledních hodinách a odpoledne a večer již venčete jen na nejkratší možnou dobu. Mějte psa dobře označeného, nejen čipem, ale i adresou s telefonem připevněnou na obojku. Venčete zásadně na vodítku!

Zdroj, foto: První pomoc psa



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !