Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pusťte svěží jarní vánek do Vašeho šatníku

25. 03. 2008 | Pro ženy
Zima už se chýlí ke konci a jarní sluneční paprsky už se derou zpoza mraků ven.  Konečně ucítíme hřejivý dotek slunce, vlasy nám pročísne příjemný jarní vánek.  

A to je přesně ten čas , kdy se nám vrací do žil energie a radost. Odhodíme kabáty a huňaté svetry a můžeme se obléknout do nových jarních outfitů.  

Jaro je čas pro inovaci!

A jaké že budou módní trendy letošního jara? Naše šatníky opět ovládnou barvy – žlutá, zelená, módním hitem bude fialová, ale hlavně  květy všech velikostí a barev. Oblékněte se do tunik z lehkých látek, hrajících mnoha vzory.

Móda na jaro 2008Móda na jaro 2008

Mottem této sezóny je ležérnost a uvolněnost. Nebojte se nezvyklých barevných kombinací. Mnoho módních prvků loňské sezóny se k nám vrátí i letos. Zkombinujte pár nadčasových kousků, odhoďte všechny zábrany a kupte si to, v čem se budete cítit naprosto úžasně. Móda je hlavně pro zábavu, nechte plynout Vaši fantazii, buďte hravá, stačí pár doplňků – korále, kabelka – a Váš outfit – ale především vy - Vám rozkvete před očima.

Móda na jaro 2008A o tom to právě je!  Sledujte módní trendy jen pro zábavu a inspiraci, nebuďte jejich otrokem. Vy sama nejlépe víte v jakém oblečení se budete dobře  cítit, vy sama si dokážete sestavit ten nejmódnější outfit, který co nejvíce podtrhne Vaši osobnost a tím zvýrazní Váš jedinečný šarm.


Nebojte se vlka nic
a vzhůru do ulic!

   


Zdroj: www.mujoutfit.cz

ZUZI
Chytrá Žena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
no raději zůstanu u svého šatníku,raději ho letos měnit nebudu Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Takový hrůzy fujSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Jestlipak to není tím ,že jsem zyvklé na rifle bokovky?Mě se ty modely líbí,ale fakt to chce mít odvahu vyrazit v něčem neobvyklém mezi lidi.
Obrázek uživatelky
profil
tak s tim souhlasim je to podivnej styl navrhla bych urcite hezci veci a modernejsiSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
To je hrozné, nic ošklivějšího jsem neviděla.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles