Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 31. 3. 2024

31. 03. 2024 | Televizní tipy
Legendární magazín pro pěstitele, chovatele, chalupáře, kutily a všechny, kdo chtějí pohodlně bydlet, příjemně relaxovat či zdravě žít. Pořad s Oldřichem Navrátilem a jeho kolegy, plný sezónních rad, tipů a názorných ukázek. Vaše chvíle pohody v pravé nedělní poledne! 

Boží hod velikonoční v Receptáři prima nápadů odstartujeme se Ženou za ponkem s jednoduchou proměnou staré židle, která dostane nový kabát. Minutový manžel se v Lekcích pro ženy pustí do rekultivace pozemku pomocí mělké orby. Čím pestřejší biotop vytvoříte na své zahradě, tím méně budete muset v sezoně bojovat s chorobami a škůdci. Poradíme, jak se do biologické ochrany ovoce a zeleniny pustit, když už na to přece jen dojde. Dnešní trh s energiemi by mohl být sám o sobě studijním oborem. Poradíme, jak ceny za energie co nejvíce snížit.

RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 31. 3. 2024Záchranou na poslední chvíli může být návod na malování kraslic pomocí voskovek a plechovky. Má váš pejsek strach z hlasitých zvuků? Poradíme, jak s tím pracovat pomocí jednoduchých her. Citronová tráva je univerzální lék na nachlazení, v rubrice Beze ztrát proto poradíme, jak ji beze zbytku zpracovat na marinování masa a čaj. Kousek zahrady, který bude třeba sekat jen dvakrát ročně, bude krásný na pohled, a ještě prospěje biodiverzitě. Že to nejde? Zkuste si vysít květnatou louku podle našich rad.

RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ je magazín plný praktických rad a nápadů pro všechny milovníky zahrad, teras i balkonů, stoupence tradičních hodnot i trendů moderní doby a vyznavače příjemného, bezpečného bydlení. S moderátorskými hvězdami Oldřichem Navrátilem, Markétou Mayerovou, zahradníky Michalem Plundrou, Lenkou Šulcovou a Tomášem Trejbalem, (ne)cvičitelem psů Tomášem Nushartem, kutilkou Lídou Garciou, odbornicí na úklid Kateřinou Brožovou a kuchařem Lubošem Rychvalským.

Další díl hobby magazínu RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ sledujte v neděli 31. 3. 2024 v 12.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 31. 3. 2024:

RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 31. 3. 2024
RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 31. 3. 2024
RECEPTÁŘ PRIMA NÁPADŮ – 31. 3. 2024
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles