Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Robin Hood - cesta ke slávě: první kola castingu jsou za námi

29. 01. 2010 | Televizní tipy

Cesta ke slávě pokračuje, pro někoho vlastně spíše začíná. V neděli 24. 1. a v pondělí 25. 1. proběhla v Divadle Palace první kola castingů do nové talentové show Robin Hood – Cesta ke slávě, kterou uvede již v březnu Televize Prima. Vítězové získají hlavní role v novém muzikálu Robin Hood z pera autorské dvojice Gabriela Osvaldová a Ondřej Soukup.


Muzikál, který vznikne pod režijním vedením Jána Ďurovčíka, uvede v září 2010 Divadlo Kalich. A právě tvůrci doplnění o Michala Kocourka, producenta a ředitele Divadla Kalich, si začali kandidáty na Robina a Marianu vybírat.


tanecŽe jde skutečně o hodně, ukázala již tato první castingová kola. Splnit náročná kritéria tvůrců a postoupit tak dál skutečně nebylo jednoduché. První den – k údivu některých uchazečů – přišla na řadu taneční část. Tvůrci chtěli nejprve vidět, jak se jednotliví adepti umí na jevišti hýbat.


Všichni měli za úkol předvést jednotnou choreografii, která jim byla ukázaná a na kterou měli čas se v předsálí připravit. Kdo choreografii nezvládl, neměl šanci postoupit do druhého castingového kola, které již bylo o zpěvu. Tato praxe je v rámci profesionálních castingů běžná – vzpomeňme si na film Chorus Line. V sále poprvé zazněla ukázka z chystané muzikálové novinky – právě na tuto hudbu se tančilo. 


Druhý den již sálem zněly nejznámější muzikálové melodie. A vybíralo se dál. Ty šťastné, kteří po dvou náročných dnech slyšeli verdikt „postupujete dál“, čeká další tvrdá práce v podobě soustředění, ze kterého vzejdou samotní finalisté soutěže. Průběh castingů samozřejmě diváci uvidí na svých obrazovkách.

 

Zdroj: Prima


Zdeničkaa
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Robin Hood - cesta ke slávě: první kola castingu jsou za námi:

Robin Hood - cesta ke slávě: první kola castingu jsou za námi
Robin Hood - cesta ke slávě: první kola castingu jsou za námi
Robin Hood - cesta ke slávě: první kola castingu jsou za námi
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Asi bych na takový muzikál nešla, moc tvorbu Osvaldové a Soukupa nemusím, nejsou mi blízcí ani jako lidé.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles