Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak postupovat při nákupu kočárku

20. 08. 2007 | Finance

I člověk, který nesleduje statistiky, si letos v létě musel všimnout, kolik je všude okolo něj malých dětí a budoucích maminek ve srovnání s dřívějšími roky. A kdo statistiky pročítá, dobře ví, že tento dojem je správný. Letošek je totiž od roku 1989 prvním rokem, kdy se v České republice narodilo více lidí, než zemřelo.


A jak si správně vybrat ten nejvhodnější kočárek?

Praktické tipy pro nákup kočárku

* Přijeďte na nákup kočárku vlastním autem, ve kterém budete dítě a kočárek převážet. Budete si tak moct rovnou vyzkoušet, zda je kočárek pro vaše auto ten pravý. Zvlášť za zimního počasí oceníte, že se dá kočárek do auta pohodlně složit, aniž byste s ním museli náročně manipulovat (například odmontovávat kolečka), a že se kočárek vejde do auta takovým způsobem, aniž by znečistil interiér auta.

nákup kočárku * Vyzkoušejte si, jestli se vám kočárek pohodlně skládá a nakládá do auta. Pokud je tvar složeného kočárku takový, že je potřeba posunout zadní sedadla, znamená to pro vás nepříjemnou práci, která vás zaručeně zdrží vždy ve chvíli, kdy budete někam pospíchat.

* Potřeba manipulovat se zadními sedadly přináší citelné komplikace také v případě, že vozíte autem i staršího potomka v bezpečnostní sedačce. Naklápění a posouvání zadních sedaček automaticky znamená, že budete muset vždy nastavovat i bezpečnostní sedačku staršího dítěte.

* A jedna praktická rada na závěr: i když barevné kočárky vypadají skvěle, na slunci se šisují. Vaše šance prodat použitý kočárek do bazaru za slušnou cenu se tak logicky snižuje. Je proto potřeba dát si pozor na materiál, jenž byl na kočárek použit.


Hana Houbičková
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
tak to ešte nepotrebujem
Obrázek uživatelky
profil
tak tento typ kočárku ... nevím komu se to může líbit ...to zas vymysleli věc ..
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles