Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kamarádky pes

7. 08. 2015 | Vaše příběhy
Mám ráda zvířátka, hlavně pejsky, jednoho mám doma, a to je čipera. Je neposedný, i když je mu už skoro 12 let, tak se někdy chová jako malé štěňátko. Ale chtěla jsem vám povědět o pejskovi mojí nejlepší kamarádky Heleny. To je úplný opak toho mého.

Ten je velice hodný, jenom nesnáší, když venku potká někoho, kdo má na sobě buď oranžovou nebo žlutou vestu, mívají ji např. dělníci nebo policisté u přechodů. Potom ještě, a to objevila kamarádka náhodou, když se v ulici objevil hasičský vůz, tak to se mohl její pejsek zbláznit při pohledu na hasiče. Je mu už skoro 18 let a je to kříženec jezevčíka s voříškem, a jmenuje se Alan. Stačí ho vyvenčit na krátkou procházku tak zhruba 10 minut 3x denně, protože v tomto požehnaném věku většinu času už prospí, ale když má náladu, tak je k nezastavení, ale těchto chvilek už je málo.

kamarádky pesDíky tomuto pejskovi jsem si vlastně pořídila prvního psa a potom ještě jednoho. Nejhorší období v těchto vedrech tráví v klubíčku blízko lednice, nebo v chodbě, kde je chládek, protože ty teploty jsou pro něj hrozné, i když je krátkosrstý, tak trpí. Občas jde ke koupelně a to je znamení, že by si dal spršku, ani ho nemusí nutit. Když přijdeme na návštěvu a přivedu toho svýho divočáka, tak je to někdy pěkný pohled, jak si ti dva hrajou, i když je mezi nimi věkový rozdíl 6 let.

Naštěstí jsou oba zdraví, a pravidelně chodí na preventivní prohlídky k paní veterinářce. Ale když byli oba malí, tak ty první roky jsme je pomalu nemohli dostat do dveří veterinární ordinace. Ale pak jsme to zkusili, aby šli spolu a ejhle. Od té doby už nemají strach z veterinářky. Jejich nejoblíbenější činností je hra s míčem, a když je někdo cizí pozoruje, tak to vypadá, že ten míč ani není vidět, jak jsou na něm oba nalepení a nechtějí ho pustit. Občas si dají tzv. hlavičku, ale nic se jim nestane. Někdy vypadají jako fotbalisté, kteří se perou o míč.

Obě doufáme, že s našimi pejsky si užijeme ještě spoustu zábavy a legrace, a že s námi ještě pár let budou. Kdo má rád zvířátka, tak ten si život užívá plnými doušky a má ho plnohodnotný.

LenkaK1111 - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Kamarádky pes:

Kamarádky pes
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !