Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Láska

10. 06. 2011 | Vaše příběhy
Láska… Kdo z nás by ji nechtěl poznat. Pořádnou, horoucí a ať trvá co nejdéle.
  
  Mám známou, poněkud starší, než jsem já, ale dosud svobodnou a bezdětnou. A stále doufající, že najde „toho pravého“. Tak tato kamarádka Šárka se mimo hledání toho jediného zajímá také o astrologii a horoskopy. Má spoustu různých knížek, v kterých bádá, kdo je právě pro ni nejvhodnější.  A, samozřejmě, u každého znamení najde vždy něco negativního, co ji od zmíněného jedince opačného pohlaví nakonec odradí. Mnohokrát jsem jí říkala, ať zahodí bichle plné moudrých rad a dá na vlastní srdce. Ona ale ne. Není škaredá, ani nejkrásnější, není tlustá ani tenká, prostě příjemná a veselá ženská. Pokud si ovšem odmyslíme její nadšení pro nadpřirozeno, tajemno a astrologii.

     Šárka opravdu nezahálí. Seznamuje se všemi možnými způsoby, jaké si člověk dokáže představit. A zažívá přitom nemalá dobrodružství. Zúčastnila se například také několika seznamovacích pobytů. Jen u toho posledního si nedopatřením špatně přečetla jeho náplň, a byla moc překvapená. Jako zkušená harcovnice na poli seznamování nečekala tak masivní účast něžného pohlaví. Z třídenního pobytu byl nakonec pobyt jednodenní, protože chuděra Šárka se nedopatřením přihlásila na pobyt lesbicky založených žen. „V hotelu jsem pokukovala po nádherném řízkovi z recepce a divila se, že se na mě pořádně ani nepodíval.“ Řekla mi pak. „A jak jsem se styděla, když jsem pak hotel opouštěla.“ Posteskla si ještě.
 
   Nedávno si koupila dámský časopis. Jako posedlou kouzly a magičnem ji samozřejmě nejvíc zaujal článek „Máj, čas kouzel a lásky“. Normální člověk by se nad článkem ani nepozastavil, ona ale vše důkladně probádala. A protože onen časopis mám také, mohu napsat, co ji nejvíc zaujalo. V jednom odstavci psali o magické májové noci, úplňku 17. května letošního roku. A uváděli zde kouzlo, jak přivábit k sobě toho pravého. Kouzlo pro podobně střelené a nezadané ženy, jako je právě Šárka. Cituji: „Vezměte růžovou a červenou bavlnku a svůj vlas. Spleťte je dohromady. Potom zapalte bílou svíčku. Dívejte se do plamene a myslete přitom na to, jaký by měl být váš vyvolený. Ve chvíli, kdy bude vaše představa zcela jasná, zapalte od svíčky bavlnky spletené s vlasy. Nechte je shořet nad miskou tak, abyste získali popel. Ten potom rozdělte na tři díly. Pak sfoukněte svíčku. Třetinu popela hoďte do větru, třetinu zahrabejte do země a třetinu hoďte do vody. Živly ukážou vašemu vyvolenému cestu k vám.“ Každý by se onomu „kouzlu“ jen zasmál. Každý, nikoli však Šárka. Rozhodla se kouzlo vyzkoušet.

     Jak mi pak vyprávěla, onoho večera si vyškubla rovnou několik vlasů. Má je krátké, tak ať je dost popela. Růžovou bavlnku neměla, tak použila růžovou nit. A aby to bylo jistější, rovnou ji dala dvojitě. Večer šátrala mezi bavlnkami a skutečně našla jednu červenou. Tu použila. Pletla a pletla, ale z oněch předmětů copánek neupletla. „Tak jsem to jen tak nějak zachumlala,“ mumlala pak. Svíčku měla. Na kuchyňské lince ji zapálila a snažila se spálit divný chumel tak, aby získala kýžený popel. Nejdřív jí to nechtělo chytit, ale pak chytla i utěrka, kterou neopatrně položila na kuchyňskou linku. „Tak jsem to celé polila vodou ze dřezu,“ vyprávěla mi. Na kuchyňské lince jí zbylo kolečko ze spáleniny, popel smetla voda celý, na vzduch a zahrabání do země už nezbylo. Ale Šárka pořád doufá. I přesto, že ráno při denním světle zjistila, že ona červená bavlnka není až tak červená, ale tmavě oranžová.
     No řekněte, nezaslouží si má kamarádka najít konečně toho svého, vysněného prince?

Pája K. - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Láska:

Láska
Láska
Láska
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
To je pecka!Ještě teď se řehtám!!!SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
To jsem se pěkně pobavila po ránu. Připomnělo mi to, jak jsem potkala v OStravě cikánku, která mi hádala budoucnost z očí i ruky a pak mi vyškubla vlas, strčila ho do kapesníku a tvrdila, že ho musím nosit tři dny u sebe a pak spálit, aby se splnilo, co si přeji.Smajlík Pak po mně chtěla nějaké peníze a když jsem jí chtěla dát 50 kč, ať mám od ní pokoj (šla jsem zrovna docela nervózní vypovídat k soudu), tak mi řekla, že drobné nemám ani vytahovat. Já u sebe měla akorád stovku na cestu zpátky a ona mě začla tahat k bankomatu a strašně se naštvala, když jsem jí řekla, že kartu na vybírání peněz nemám. Vyprávěla jsem to na našem Babinci a kamarádka mi řekla, že její mamka ve stejných místech taky potkala cikánku a taky si nechala hádat a že jí dala snad 200 Kč! No, blázen. Já se takovým předpovědím usmívám, ale jsou lidé, kteří je berou vážně.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles