Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Noční přepadení

2. 12. 2010 | Vaše příběhy

Vracím se takto pozdě z odpolední, unavená, utahaná, noční ulicí. Už se vidím doma v posteli, když najednou slyším kroky za sebou. Jsou docela blízko a nikdo není v dohledu přede mnou. Neotočím se, mám strach. V duchu si přehrávám scény z hororů a detektivek.

Už vidím, jak mě někdo zezadu táhne do křoví, aby mě, pokud budu mít štěstí, jen znásilnil. No a pokud ne, domů se už nedostanu. Pepřák, co mi koupil přítel, aby se o mě nemusel tolik bát, trůní jako vždy v předsíni na komodě. Přece se s ním nebudu tahat? V kabelce mám místo na jiné poklady. V duchu se probírám kabelkou: rtěnka, hřeben, peněženka, mobil, zrcátko, balíček papírových kapesníčků a synova a přítelova fotka.

Nic z toho mi pepřák nenahradí. „Co kdybych rozbila zrcátko a bránila se jím?“ Probleskne mi hlavou. Ale jak ho rozbiju, než mi stihne násilník vzadu ublížit? Zrychlím krok, třeba přeháním a je to jen někdo, kdo se taky vrací z odpolední domů. Ale kroky za mnou taky zrychlí. Nedokáži se ohlédnout, srdce mi buší až v krku, v ústech mám sucho, ve spáncích jako by mi tloukli kladivem. Tak takto si připadá oběť před tím, než ji zabijou... Musím utéct! Popoběhnu, ale neznámý za mnou také popoběhne. Cítím, jak mi na zádech raší pot. Co mám dělat? Tak dělej, ať už to mám za sebou? To jediné mi běží hlavou. Teď přijde úder? Nebo mě chytne za krk a začne mě škrtit?

Budu křičet, třeba mě někdo uslyší. V tu chvíli mě neznámý popadne za ruku. Ztuhnu, ale slůvko ze sebe nevydám. Vytřeštím oči, kabelka mi padá k zemi a já tam stojím s pusou dokořán. Za sebou slyším tichý, tichounký šepot. Nejdřív mu nerozumím, ale pak zaslechnu své jméno a pohlédnu do očí svému sousedovi. „A, a, ahoj Jirko.“ Vykoktám. „Tys mi dal, proč ses neozval? Já myslela, že mě chce někdo zabít.“ Až pak mi Jirka, který bydlí o dvě patra výš, vyšeptal, že měl problém s mandlemi a vrací se z pohotovosti. Tak  nemůže na čas mluvit. Zbytek cesty jsem absolvovala v Jirkově doprovodu a nemusela se už bát přepadení.

 

     Od této příhody raději beru pepřák sebou. Co kdyby mě zase někdo „pronásledoval“.  

                                                                       

Paja K.

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Uplne me zamrazilo; jeste ze to byl jen soused !1
Obrázek uživatelky
profil
Úplně jsem cítila ten strach s Tebou.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles