Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 10.05. 2024
Dnes má svátek Blažena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Romantické nároky

12. 02. 2010 | Vaše příběhy

S manželem máme odlišné nároky na romantiku nebo lépe řečeno na sex. Já bych chtěla večer, když je všude tma, ticho, byt uklizený, dítě spí, jen v rohu místnosti potichu hraje televize a ve druhém svítí malá lampička. Jenže manžel je unavený a než přijdu z koupelny, většinou usne u televize.

Takže moje erotické fantazie většinou končí tak, že manžela vzbudím, pošlu ho spát do ložnice, lehnu si vedle něj (tou dobou už opět spí) a já si řeknu, že chci, aby se mi v noci alespoň zdál nějaký krásný erotický sen. Moc se těším, s vypětím sil usnu a "čekám". Jenže se v noci vzbudím se zrychleným tepem, protože se mi zdála nějaká blbost. Naposledy o tom, že proti mně jel vlak, vykolejil a jen těsně mě minul. Tak raději zase usnu a "čekám", zda se konečně nějaký ten romantický sen nepřiloudí.

   K ránu cítím na rameni cosi... pomalu otevřu oko a koukám, manželova ruka. Jenže brzy ráno chci ještě spát. Po ránu nemám na nic náladu. Natož na nějaké manželské povinnosti. Ale občas se mu podaří mě vzbudit ... Potom už mi to nevadí, ba naopak. Vleze si ke mně pod peřinu a manželská romantika může začít...

   Nedávno jsme byli ráno téměř v nejlepším a najednou se vzbudil náš osmnáctiměsíční syn, stoupnul si v postýlce a koukal na nás, co děláme. Chvilku jsme dělali, že ho nevidíme, ale on začal brebentit a skákat v postýlce, začal na nás házet polštářky a plyšáky a smát se na celé kolo a tak mu manžel, celý udýchaný, řekl:

   "Nekoukej a fandi." 

   To jsem nevydržela a začala se smát. Nemohla jsem ten smích zastavit.  Ani nevím, jak jsme celý ten ranní sexík dotáhli do konce.

   Když už jsme zase leželi každý na své půlce postele, přikrytí až po ramena peřinami,  najednou ze synka vypadlo:

    "Etě, etě, etě..." (což v jeho řeči znamená: ještě, ještě, ještě) ... Skákal v postýlce (nyní již kompletně vyklizené) a řehtal se na nás.

    Do budoucna asi budeme muset přestat s ranními hrátkami a přesunout je na noční hodiny, kdy už malý spinká. Jinak by totiž mohl za chvíli dalším dětem na pískovišti povídat něco ve stylu: "Báboko, báboko, á, á, uš, uš, jo, jó, jóóó..." A nevím, nevím, jak bychom to potom vysvětlovali rodičům dalších dětí.

 

Black.bird

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
To je ale velká sranda! Taky řešíme podobné situace, ale ne tak humorně SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Skvěle napsané,zasmála jsem seSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Opravdu moc hezky napsané.SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles