MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 13.05. 2024
Dnes má svátek Servác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Špatný rok

3. 02. 2013 | Vaše příběhy
Před lety jsem si myslela, že můj život je šťastný a nic mně ho nenaruší. Byla jsem šťastně vdaná, měla dvě dcery, kterým bylo 7 a 4 roky. Ale chyba lávky.  Od února roku 2005 se vše změnilo. Nejdříve mě skolila horečka a já musela zůstat doma v posteli. S velkými problémy se postarala o rodinu a jinak z postele nevylézala.

V té době umřela babička, tatínkova maminka. Březen proběhl v klidu. V dubnu na čarodějnice to už bylo horší. Než jsme vyrazili k ohni, zakopla jsem o křeslo a narazila si prst na noze. Zbystřila jsem, když se manžel strojil a místo obvyklého sportovního oblečení si vzal něco lepšího. Při příchodu na místo pálení čarodějnic jsem už tušila, že mně bude manžel nevěrný. Svěřila jsem se kamarádce, ale ta se mi to snažila vymluvit, že si jenom něco namlouvám. Domů s námi manžel odmítl jít. Vrátil se skoro až k ránu, sedl si do křesla a nepřítomně koukal. Můj šestý smysl se potvrdil, jelikož měl triko na ruby. Jediné, na co jsem se zmohla, bylo říct mu "tak ti děkuji".         

špatný rokJeho milostný románek pokračoval, ale já neměla žádný důkaz. Jeho milenka věštila budoucnost z karet. Ač jsem jejímu věštění vůbec nevěřila, nechala jsem si přeci jenom říci, co mě čeká. Už si nepamatuji všechno, co mi řekla, ale to hlavní si pamatuji. Prý máme ohroženou dovolenou (to jsem tušila i bez věštění) a do konce roku přijdu o práci. Uběhlo pár dní a já si už byla jistá, že se stále spolu stýkají. Nevěděla jsem, co mám dělat. Jediné, co mě napadlo, bylo požádat o radu svého tatínka. A jeho rada? Běž za ní a zeptej se, na jak dlouho tvého manžela chce. Jak poradil, tak já udělala. Dcery jsem nechala u rodičů a zazvonila u jejich dveří. Samozřejmě mě nechtěla pustit, ale já se nedala a drze vlezla do jejího bytu. Na moji otázku odpověděla, že ho chce na celý život. Řekla jsem jí: " Dobře, máš ho mít, za chvíli ti ho pošlu." Po příchodu domů jsem řekla manželovi, že si musíme promluvit. A hned jsem spustila, aby si spakoval svoje věci, že jeho milenka ho chce na celý život a než se vrátím od rodičů s holkami, ať je pryč. Najednou mě začal prosit, abych mu odpustila, že nás má rád a nechce o nás přijít. Bojovala jsem, odpustit - neodpustit, ale už jenom kvůli holkám jsem odpustila.

Už to zkrátím. Na dovolenou jsme odjeli jako šťastná rodina. O práci jsem opravdu přišla, ale hned si našla novou, no a naše manželství se po 3 letech rozpadlo. Nemohl žít bez své milenky, která ho po dvou měsících stejně vyhodila. A jak jsem dopadla já? Díky sestře a jejího manžela mám bezva chlapa, se kterým žiji již 6 let a jsme spolu šťastní, i dcery si ho oblíbily. 
                                      
Myklyk - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 



Komentáře
« Předchozí   1   2   3   4   5  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Moc pěkně to máš napsanéSmajlík...ach ty chlapi!!
...ale přikláním se,jak řekla manislava...vše zlé...je k něčemu dobréSmajlíkSmajlík
...a vidíš...teď jsi šťastná a přeju ti...i tvé rodině už jenom to dobréééé SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Měla jsem tu možnost přečíst si knihu Srdcem proti rozumu.....této knížce předcházela 13.komnata milenek. Není to vždy lehké se rozejít s chlapem, s kterým jsme ztrávili nějakou řádku let. A myslím, že není ani lehké si zvyknout na muže, který byl zvyklý na jinou ženu. Je to hodně o toleranci a porozumění. Když to klape, tak je to o.k. Hodně štěstí.
Obrázek uživatelky
profil
....jak se říká všechno špatné je pro něco dobré....asi to s ním nemělo cenu,tak at už vám to vydrží a ten další at si vás právem zaslouží a vám to klape
Obrázek uživatelky
profil
Moc hezky jsi to napsalaSmajlíkA moc ti přeju,aby vám tak krásný vztah jako máte vydržel až do konce životaSmajlíkJsem moc ráda,že jsi tenkrát návštěvu přece neodmítla a přijela i když jsi tvrdila,že už žádného chlapa nechcešSmajlíka tušila,že ti chcem dohodit chlapaSmajlíkA nyní musíš uznat,že to je prima CHLAPSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
pěkný a dojemný článeček,přeji ti taky ,už jen samé štěstí v životě!!!!Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles