Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Takový smutný den

23. 06. 2013 | Vaše příběhy
Dnes jsem se koukala strašně dlouho na televizi. Vím, film už jsem dříve viděla, ale stejně nešlo odejít či ho vypnout. Pokud znáte film Květy pouště, tušíte proč. Téma velice závažné a v dnešní době stále bohužel má co říct, neb vše se ještě děje.

Jak smutné. Potom se človíčku honí myšlenky hlavou, jak je vůbec možné toto dovolit. Ano, je pravda, jiná zeměpisná šířka. Ale i víra je jiná, nám toto připadá otřesné, bolestivé, násilnické, ale jim zase naše víra přináší stejné či podobné pocity. Toto ovšem nechci rozebírat. Jsem človíček bezvěrec, jak říkávala babička. Prostě si vždy osvojím jen to, co chci.

takový smutný denJak tak myšlenky plynou hlavou, slyším venku bouchání, takové duté, prázdné. Co to zase je? Víte, každou chvilku někdo nabourá do auta a ujede či převrátí popelnici, bordel je pak všude. Tož se pomalu kouknu z okénka, abych uviděla, co to bylo. A že bylo. Partička čtyř lidiček, asi 20 - 26 let, víc jim nebylo + 2 pejsánci. Nemotají se, kdepak, ale to, co pak udělají, mne dočista dorazilo. Myslela jsem si, že jdou z kina či od přátel. Vůbec nevypadají na to, co bude následovat. Jak moc se v dnešním světě mohu zmýlit. Jsou normálně běžně oblečení, mám pouliční lampu přímo pod oknem. Proto to vím. Oni šmejdí v popelnici a k mému úžasu cos nacházejí, ale hlavně - jedí to!!! Rovnou tu ohavnou věc dávají do úst!! Když si vzpomenu, že pytel, který právě vysypali, byl plný ee pilin od zvířátek a klidně to vysypou  a šup do pusy s potravinou, kterou posléze najdou, no fuj. Vím, že ten pytel byl ee, sama jsem ho tam dala. Tak toto je doopravdy tvrdá dnešní realita. Sleduji skupinku ještě nějakou dobu, vidím je u dalších popelnic a vše se dokola opakuje. Máme tu i kontejner s tříděným odpadem, jistě nemusím psát, která ta nádoba přilákala jejich plnou soustředěnost. Ano, máte pravdu, sklo! I zde nacházejí poklady, lahve od alkoholu s  jedinou kapkou, ovšem tu statečně vyklepávají, aby nepřišla vniveč. Jen si můžeme  přát, aby nikoho nenakazili po své cestě životem.

Jak vidíte, po tomto úkazu už vůbec nemohu spát. Nové myšlenky dál proudí hlavou, je vůbec možné, aby NAŠE děti toto dělaly? Tu si představím své děti v této pozici a už vím, že probdím celou noc. Copak je možné, aby v roce 2013 toto bylo viděno? Jsem smutná, odpověď na tuto otázku znám. Sama jsem vše viděla. Víte, kdyby to byl bezdomovec či osoba uvyklá návykovým dávkám, pochopím, sic jen mlhavě. Vídám tento úkaz skoro každý den. Dokonce jsem slyšela, že mají své rajóny, dodržují přesný časový řád, kdy jim začíná "pracovní doba", a to je smutná pravda. Až sem lidstvo dospělo. Mám jen jediné přání, ne, moje děti néééééééééééééé.

Kasparek - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 



Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Veľmi pekne si opísala dnešnú tvrdú realitu života.
Bohužiaľ podobné "obrázky" vídam aj u nás.

A pevne verím, že z mojej rodiny a známych nikto tak hlboko neklesne.
Obrázek uživatelky
profil
I když pěkně napsáno,tak je to věc hrozná...Smajlíkhrozná doba,ve které žijemeSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Tak je to hrozné, ale pravdivé. Také jsem to u nás viděla. Tahle doba nahrává jen bohatým, politikům a těm nahoře.Ostatní , hlavně ty bez práce nemají moc šancí.
Obrázek uživatelky
profil

Něvěřícně jsem četla slova ve tvém článku a říkala si "To není možné...?!!"
Bydlím na vesnici a nic takového jsem nezažila.Je mi špatně z toho,jak ti mladí hazardují nejen se svým zdravím,ale vlastně i se životem.

Moc pěkně napsané.Děkuji.SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
děkuji za písmenka,já tomu taky nemohla uvěřit,tak jsem je dlouho sledovala.Pak jsem nemohla spát,jak hlava pracovala. Výsledkem byl právě tento smutný článek.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles