Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyrob si sama - Vodítko pro menšího psa

2. 06. 2010 | Vyrob si sama
Mám rhodeského ridgebacka, a tak jsem jako první návod z kumihima udělala pro časopis Korálky vodítko pro velkého psa a teď si říkám, že i ti malí by si zasloužili vodítko. Tenčí, ale stejně hezké, jako má můj Jack. Tady je návod a barevnou kombinaci už nechám jen na Vás. Pokud se budete chtít pochlubit, pošlete mi foto s vaším pejskem a vodítkem vytvořeným podle tohoto návodu.

Materiál:
6 m saténové šňůry růžové barvy a 6 m saténové šňůry černé barvy průměr 2 mm, karabina, 2 plastové koncovky na vodítko, jehla, režná nit a kolečko Mobidai.

Postup:
Ze saténových stuh si vytvoříte 4 kusy 3 m dlouhé (stříhnete 6 m šňůru na polovinu), všechny 4 konce svážete dohromady uzlíkem. Šňůry rozdělíte do kříže na kolečko Mobidai a zaseknete do drážek (viz. obr.).

Vzor se tvoří tak, že spodní šňůrku přehodíte nahoru a vrchní dolů, pak levou doprava a pravou doleva. Stále si hlídáte, aby se ve středu kolečka na šňůrkách tvořil kříž. Opakováním těchto 4 kroků splétáte ozdobnou šňůru. Takto střídáte vzor po celé délce šňůr. Po dopletení sundáte z kolečka Mobidai, navléknete plastové koncovky, uděláte přes všechny šňůrky uzel.

Na jedné straně vytvoříte velké oko a důkladně sešijete režnou nítí nad uzlem, uzel odstřihnete. Na straně druhé vytvoříte stejně malé očko a do něj před sešitím navléknete karabinu. Plastovou koncovku stáhnete přes sešité místo, zacvaknete a můžete jít vodítko vyzkoušet na procházku se svým čtyřnohým miláčkem.

Drahomíra Darí Fejtková - čtenářka
ChytráŽena.cz

Zdroj: D. Fejtková


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Super nápad. Až dodělám náramek, tohle bude další výrobek. Puňťa sice asi nebude tak nadšený, protože nejraději chodí navolno. Smajlík Zatím se potýkám s tím náramkem. Pořád přemýšlím z čeho udělat to japonské kolco! Karton se mi při práci krčí a plastová podložka se taky neosvědčila. Takže buďto si to kolco koupím, nebo vyříznu ze starého CD. Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles