8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Roztomilé nákupy

11. 12. 2009 | Pro děti

Nakupovat výbavičku pro miminko nebo batole je obvyklou radostí maminek nastávajících i stávajících. Nenechte se ale unést roztomilými zmenšeninami „dospěláckého“ oblečení, nezapomínejte, že jde hlavně o pohodlí, příjemné materiály, jednoduché střihy. O to, aby oblečení netlačilo v pase nebo neškrtilo u krku.


Fleecový overal s kapucí s oušky a naznačenými tlapkami na nohavičkách je nejen roztomilý, ale i praktický – zahřeje, má odnímatelné rukavičky a zip až k chodidlu, takže vás nečeká každodenní boj s potomkem při oblékání a svlékání! Zimní pytel na spaní má tu výhodu, že jej díky neutrální barvě užijí všichni vaši potomci, holčičky i kluci. A všem se bude spát jako v bavlnce. Fleecová bunda je nezbytným průvodcem podzimem a zimou nejen pro dospělé, ale i pro naše nejmenší. Skvělý měkký žinylkový model ocení malé princezny i jejich maminky – rozhodně nebudou muset mít obavy, že by jejich malý poklad trpěl zimou i v těch největších mrazech!

svetrik-s-medvidkemSvetřík s oblíbenými seriálovými postavičkami – kdo z nás si ho v dětství nepřál? Dopřejte ho svým dětem v podobě měkoučkého pulovru s nášivkami Medvídka Pú! Elegantní bunda pro malé slečny je vodoodpudivá, hřeje, má praktickou kapuci s ozdobným kožešinovým lemem. Skvělé jsou také reflexní pruhy na zádech pro větší bezpečnost vašich dětí! Dvoudílná hřejivá termosouprava s odepínací kapucí, podšívkou z fleece, dvěma kapsami a reflexními lemy, kalhotami s náprsníkem a ochrannými lemy proti sněhu na nohavicích – zabalte do krosny a hurá na hory!


Zdroj: Quelle.cz


Simbelmine
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
obleceni pro prcky zasadne v UKSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Oblečení je moc krásné ale my ho užijem jen když jedem do města.Jsme z malé obce a moje tříletá dcera je furt špinavá a leze po stromech,takže si jí můžu čančat jen občas.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Škoda, že Quelle už není. Místo toho Hallens, ale přijde mi, že nemají tak hezké věcičky Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
moc krásné oblečky, na děti se skvěle nakupuje
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles