MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 15.05. 2024
Dnes má svátek Žofie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pošta pro tebe 12. 4. 2017

12. 04. 2017 | Televizní tipy
Příběhy dvou matek Evy a Věry z pořadu Pošta pro tebe ze dne 12. 4. 2017 vypovídají o jediném. Ztracené dítě, ať malé či dospělé, je těžkým šrámem na duši i v srdci každé z nich. Příběhy o naději a víře ve šťastný konec. Uvádí Ester Janečková.

Paní Eva z pořadu Pošta pro tebe ze dne 12. 4. 2017 je jednou z nejstarších a nejvitálnějších hostů Pošty pro tebe. Je velmi pozitivní a empatická i přesto, že má mnoho důvodů ke stesku. Většinu Pošta pro tebe 12. 4. 2017života prožila spokojeně. Složité období plné útrap si na ni počkalo až do vyššího věku. Místo aby ve stáří sklízela radost, kterou zasela, musela čelit a čelí ztrátám, které její duši dlouhodobě ničí. Nechce odejít z tohoto světa, aniž by dala do pořádku vztah, který ještě zachránit jde.

Věra přichází se specifickým příběhem. Má za sebou neblahou zkušenost s pěstounskou péčí a její srdce i srdce manžela přetéká smutkem a bolestí ze ztráty syna, pro kterého dělali a chtěli to nejlepší. Nepřichází hanit příslušné úřady, ale paradoxně poděkovat dvěma ženám, které mají velký podíl na tom, že se s mužem po odebrání syna nezhroutili, a které je jednoznačně podporovaly v jejich úsilí syna dobře vést a vychovat.

Pořad Pošta pro tebe můžete sledovat 12. 4. 2017 od 20 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
opět bezva pořad, který mě nikdy nezklame

SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles