8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sen každého muže zažívá Jiří Šlégr, manžel Miss České republiky 2005

12. 12. 2021 | Úspěšní lidé
-Komerční sdělení-

Postavit dům, zasadit strom a zplodit syna…


Postavit dům, zasadit strom a zplodit syna, to má pomyslně splnit každý muž, ale ruku na srdce, komu se to povede…. Mezi ty šťastné se může řadit i Jiří Šlégr, který si vše stihl splnit s krásnou a nejvíce sexy Miss, Lucií Šlégrovou.

Ale i u nich nebylo vše tak pohádkové a nešlo to vždy v pořadí, jaké by si představovali. Každopádně dnes mohou zatopit v krbu svého nového domu i se svým rok a půl starým synem Roníkem.

Lucií Šlégrovou„Ano, vše šlo tak nějak ráz na ráz. A velmi rychle. Dům se nám podařilo z hrubé stavby dokončit a vybavit za tři čtvrtě roku. A jsme na něj náležitě pyšní. Jirka si ho sám nakreslil, vyprojektoval. A protože jsem tou dobou otěhotněla, úkol zněl jasně. Musí se stihnout postavit do porodu. Navíc chtěl Jirka, aby vše na domě bylo od českých firem. To asi bylo zpočátku nejtěžší. Sehnat dobré řemeslníky. Kdo právě staví nebo stavěl, ví, o čem mluvím,“ říká krásná Miss. Ale i to se nakonec stihlo a na domě je vidět, že ho dělaly zlaté české ručičky. „Přitom, když k nám přijde návštěva, nevěří, že to nejsou designové kousky z Itálie, ale od řemeslníků kousek od Mostu,“ dodává se smíchem Lucie. „Roníka jsme tedy z porodnice přinesli už do svého,“ dodává.

Dům, dítě, zasadit strom v přilehlé zahradě tedy už vybízí do třetice…

Lucie

„Stromy máme dva. Významné stromy. Nejvýznamnější strom máme hned u okna, abychom na něj viděli každý den. V pomyslných kořenech je náš děda, táta Jirky, který odešel před pár lety. Byl to tchán snů, jak často říkám, a mám radost, že se aspoň dožil oznámení o mém těhotenství,“ dodává Lucie.

„Ten druhý strom dostal Jirka od kolegů z práce, aby jej po narození Roníka zasadil, což se pak také stalo, tak máme stromky dva. Zahradu budeme teprve dodělávat, přeci jen, teď s malým a dětmi na distanční výuce to úplně nešlo skloubit.“


A čím to, že je Lucie už zase jako proutek?


Lucie Šlégrová

„Když máte nespavé miminko a do toho dvě děti, okolo kterých musíte také běhat, to pak kila mizí rychle,“ dodává se smíchem. „Navíc Roník ještě pořád nemá pohodové noci, tedy spíš my, pořádný spánek jsem od porodu ještě nezažila. Naštěstí mi Jirka hodně pomáhá. Po probdělé noci, kdy se Roník opakovaně budí a já ho uspávám, si bere syna ráno a já si tak mohu své dospat. Pak mám zase energii na vše, co den přinese.“


A jak si Lucie dobíjí baterky?


„Když můžu, dospávám. Miluji dlouhé procházky, občas si jdu zaběhat nebo si doma zacvičím jógu. Když mě pak vidí Roník, cvičí se mnou. Je to sranda, snaží se mě napodobovat, zvedám ho a on drží postoj,“ směje se.
    




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Sen každého muže zažívá Jiří Šlégr, manžel Miss České republiky 2005:

Sen každého muže zažívá Jiří Šlégr, manžel Miss České republiky 2005
Sen každého muže zažívá Jiří Šlégr, manžel Miss České republiky 2005
Sen každého muže zažívá Jiří Šlégr, manžel Miss České republiky 2005
Sen každého muže zažívá Jiří Šlégr, manžel Miss České republiky 2005
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !