Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.05. 2024
Dnes má svátek Stanislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Show Jana Krause 28.9. 2012

28. 09. 2012 | Televizní tipy
V páteční Show Jana Krause s datem 28.9. 2012 se vám představí olympijský vítěz David Svoboda, bollywoodská herečka a modelka Yana Gupta a soukromý detektiv Jan Boček.

Show Jana Krause 28.9. 2012 – hosté:

David Svoboda – moderní pětibojař, sportovní objev roku, který na olympiádě získal zlato a svým vzhledem pak tisíce fanynek na celém světě. Na olympiádě zvládl nejlépe ze všech sportovců světa mix plavání, šermu, parkuru, střelby a běhu.

Show Jana Krause 28.9. 2012Po návratu do Česka, kde ho právem oslavovali jako hrdinu, ho čekaly a čekají další disciplíny: zvládnout slávu, popularitu, zájem dívek a pak se zase pokorně vrátit zpět ke sportu, v němž je olympijským vítězem. Stal se prvním olympionikem ve své kategorii, který přivezl do Čech zlato. "Nebojím se, že mě tohle vítězství změní," tvrdí David Svoboda.  

Yana Gupta – populární a slavná bollywoodská herečka a modelka českého původu, vlastním jménem Jana Synková, která přes 10 let působí v Indii. Zná ji snad každý Ind. Vystupuje v reklamách, točí filmy, fotí pro časopisy, tančí a je považována za bollywoodskou hvězdu.  

Jan Boček - soukromý detektiv, majitel jedné z nejdéle fungujících a největších detektivních kanceláří u nás. Jan Boček začínal s agenturou na hlídání, jako osobní strážce. "Postupně jsme pochopili, že toto podnikání nikam nevede. Hlídáte lidi, kteří si to nezaslouží, sice mají peníze, ale moc dobře vědí, proč se musí bát. Chtěli jsme, aby pro nás měla práce trošku smysl. Tak jsme začali s detektivními službami," říká.

V Show Jana Krause ze dne 28.9. 2012 dále prozradí, že klienti prý přicházejí z několika směrů. Ze soukromého sektoru hlavně kvůli nevěrám. "Já vždycky říkám, že jsme něco mezi psychologickou poradnou a farářem."

Premiéru dalšího dílu třetí série Show Jana Krause uvidíte
v pátek 28.9. 2012 večer na Prima family.


Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !