Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Slunečná - 84. díl - Přátelská výpomoc

2. 03. 2021 | Televizní tipy
84. díl nového televizního seriálu Slunečná můžete sledovat 2. 3. 2021. Kratinová pokračuje v buzeraci celé domácnosti. Kratinová a Kratina hrají před Evelínou hru na usmířenou. Janička se ptá Kratiny, jestli se usmířil s mámou doopravdy. Kratina si není jistý, ale slibuje si opravdové usmíření.

Evelína k radosti všech odjíždí. Kratina ji vezl na letiště a když se vrací, tak ho Kratinová hned vyhodí. Jejich usmíření přece nebylo doopravdy. Jen to hráli. Kratina i Janička jsou zničení. A do toho se vrací Evelína, která jim jejich usmíření nevěřila. Kratinová jí ve vzteku řekne, že se s Kratinou nikdy neusmíří.

Slunečná - 84. díl - Přátelská výpomocEvelína si usmyslí, že je dá zase dohromady. Ženský se rozhodnou pozvat ke Kratinům Janákovou a Dolejšová jí hned volá. Kratina se chystá do nemocnice, druhý den má dát Štěpánovi ledvinu. Franta mu za to poděkuje. Přijíždí Janáková.

Zdeněk opět přemlouvá Frantu, aby se vrátil domů, ale ten nedokáže Lídě odpustit. A Lída by se chtěla usmířit, ale Franta s ní nechce mluvit. Konvičková radí Zdeňkovi, aby na oko Lídě a Frantovi řekl, že mají velkou zakázku, práce v rodinný firmě je přece musí dát dohromady.

Lída s Frantou připravují zakázku, ale Lída je neopatrná a rozbije bednu s lahvemi. Franta se na ni naštve. Nakonec musí zakázku dodělat Zdeněk. Přemlouvá Julii, aby udělala křtiny, na kterých by se mohli Franta a Lída usmířit. Veterinář je pro, tak se začnou chystat křtiny. A zve i Frantu.

Sylva podala na Roberta žalobu a ten si to s ní přišel vyřídit. Zachrání ji Jakub. Sylva chce po Lídě alkohol, ale ta jí za nízkou cenu nic nedá. I když Sylva tvrdí, že to má domluveno se Štěpánem. Jakub má bolesti hlavy, Běta s Týnou mu pomůžou.

Janek řídí sanatorium i Solange a nestíhá. Hana navrhuje, aby dočasně pověřil ředitelováním sanatoria Vildu. Vilda se vyděsí, ale Janek má pocit, že to všechno zvládne sám. Honzák přiváží Kubálka, který vezl Johna s dvěma holkama do baru. Janek se tam s Vildou hned jede podívat. Provozní v baru nejdřív nechce nic říct, ale pod Jankovým nátlakem a hrozbou policejní kontroly řekne, že tam John byl.

Vilda najde i jho mobil a peněženku s kartami. Hana mezi nimi objeví jednu, kterou nezná. Začne pátrat. Zjistí, že John vybral padesát tisíc a má objednaný záznam z bankomatu. Na záznamu uvidí neznámého mladíka, volají hned Vargu. Ten nebude nikoho hledat, dokud nebude celá věc oficiální. Janek tedy dává souhlas. A Vilda se rozhodne, že dočasně povede sanatorium.

O seriálu Slunečná:


Hrají E. Burešová, B. Jánová, M. Lambora, L. Langmajer, E. Holubová, M. Kramár, D. Batulková, T. Brodská, P. Tomicová, D. Prachař, O. Pavelka a další. Režie J. Polišenský

84. díl oblíbeného pořadu Slunečná
můžete sledovat 2. 3. 2021 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles