Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Slunečná - 81. díl - Biologický otec

18. 02. 2021 | Televizní tipy
81. díl nového televizního seriálu Slunečná nese můžete sledovat 18.2. 2021. Franta chce dát Štěpánovi ledvinu, ale Lída ho přemluví, aby ještě počkal. Je možné, že Štěpánova ledvina začne pracovat. Franta jde na testy, aniž by o tom věděla Lída.

Je si jistý, že dopadnou dobře. Mezi tím Lída ale mluví s doktorem, který moc optimistický není. Lída se musí uchýlit ke krajní možnosti a požádá Kratinu, aby šel na testy. Situace začne vypadat nadějně když se najde dárce. Lída si myslí, že je to Kratina, ale ten v nemocnici zatím ještě nebyl.

Slunečná - 81. díl - Biologický otecUkáže se, že je to anonymní dárce-mladý kluk, který se zabil na motorce. Jenže nastane další komplikace, protože rodiče toho mladistvého nepovolí předání orgánů k transplantaci. Lída vyšiluje, ale Franta ji uklidňuje, a řekne jí, že on na testech byl. Lída je v šoku, ale zatím o tom, že Franta není otec nic neprozradí. Franta se to dozví později, je u toho i Julie. Zpráva ho zničila. Řekne Lídě, že všechno ví a jde spát do starostovny.

Jakub se vrátí z Amazonie a Běta vytuší, že je s ním něco špatně. Promluví si spolu a Jakub jí prozradí, že mu šaman řekl, že už nemá naději. A prosí Bětu, aby o tom nikomu neříkala. Jenže i Týna si všimne, že s Jakubem něco je. Udělá se mu špatně při opravě střechy. Konfrontuje Jakuba. Ten se naštve na Bětu, myslí si, že jeho tajemství prozradila. Ale Týna odhalí, že měl zlomenou ruku. To nikdo neví, protože se to stalo ve vězení. Jakub pochopí, že i Týna vidí do lidí. Chce ze statku odjet, ale když mu Běta i Týna slíbí, že o jeho nemoci nikomu nic neřeknou, tak zůstane.

Janek řeší Johna. Myslí si, že Johna někdo unesl. Rozhodne se setkat s Honzákem, jestli o Johnovi něco neví. Honzák neví nic, ale pomáhá s pátráním. Denisa přiveze do kanceláře Johnovi věci, je na něho naštvaná, myslí si, že zdrhnul k nějaké milence. Jenže pak se vrátí, má pocit, že ji někdo sleduje. Dozví se, že mají podezření na Johnův únos. Janek zavolá Vargu, ale ten jim nemůže pomoct, dokud o to oficiálně nepožádají.

A to Janek zatím nechce. Denisa má pocit, že ten chlap, co ji sledoval je u ní za dveřmi. Ukáže se, že je to sousedka, která přinesla Johnovi gramofonovou desku. Vilda je navede na stopu, že Košut by mohl Johna unést. A mají i motiv, protože Košutová oškubala po rozvodu Košuta o polovinu peněz. A jestli si Košut myslí, že v tom má prsty John, tak je to motiv.

Sylva přivede na statek filmaře. Týna není proti, aspoň budou mít kšeft. Jenže drbny začnou vyvádět, že filmaře ve Slunečné nechtějí. A jdou za Frantou, aby natáčení zakázal. Franta je odbude, může natáčení zakázat až ve chvíli, kdy si filmaři podají žádost. A to se zatím nestalo. Ale protože se chystá do nemocnice, chce dát ledvinu Štěpánovi, tak napíše zákaz natáčení. Jenže to už drbny nechtějí. Dozvěděly se totiž od Sylvy, že by na natáčení mohly vydělat. Filmaři by totiž nakupovaly spotřební jídlo od nich.

O seriálu Slunečná:


Hrají E. Burešová, B. Jánová, M. Lambora, L. Langmajer, E. Holubová, M. Kramár, D. Batulková, T. Brodská, P. Tomicová, D. Prachař, O. Pavelka a další. Režie J. Polišenský

81. díl oblíbeného pořadu Slunečná
můžete sledovat 18.2. 2021 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !