Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Slunečná - 85. díl - Vildova osobní asistentka

4. 03. 2021 | Televizní tipy
85. díl nového televizního seriálu Slunečná můžete sledovat 4. 3. 2021.Týna obdivuje Vildu, že se rozhodnul ředitelovat sanatorium. Janek jí vypráví historku, že Vilda měl firmu, ale přišel o holku, protože pořád makal. Vyjdou první články o zmizení Johna. Vilda má setkání s asistentkou Renatou a ta hned první den poplete program. Vilda jí dá úkol, aby vymyslela náhradní řešení. Jenže Renata nic nevymyslí. Ale Sylva ano a Vilda je nadšený. Nabídne jí místo osobní asistentky.

Franta si přišel domů pro oblek na křtiny. Lída si od setkání slibuje, že s Frantou usmíří. Ale Franta hned odejde. Na křtiny dorazí, ale nejde ani na oběd. V nemocnici se dozví, že Štěpán má po úspěšné transplantaci. Poděkuje i Kratinovi, ale přátelství mezi nimi není. Kratina ho prosí, aby požádal Pavla, aby pro něho další den přijel. Franta jde ker Kratinům, ale když vidí, jaká je tam atmosféra, tak druhý den vyzvedne Kratinu sám. A domluví mu, že bude bydlet na statku.

Slunečná - 85. díl - Vildova osobní asistentkaProfesorovi přijde divné, že starý Slanina kandiduje na starostu. Karolína s Týnou zjistí, co za tím je. Zjistí, že plakáty nechali vytisknout nějací pražáci. Profesor vysvětluje, že lídr kandidátky nemusí skončit jako starosta. Toho volí zastupitelstvo složené ze zástupců vítězných stran. A poznamená, že možná vůbec nejde o to, aby se stal starostou starý Slanina, ale někdo, kdo se na starostu vyšplhá po jeho zádech.

A dojde jim, že by za tím mohl být Roman a jeho snaha postavit na louce elektrárnu. Sdělují to Frantovi, ten ale řeší jen Štěpána a svoji rodinnou krizi. Janek radí, aby přemluvili lidi, aby nevolili Slaninu. Rozhodnou se, že vytvoří svoji kandidátku. Janek se bojí, že spíš voliče roztříští.

Denisa tvrdí, že ji sleduje černá dodávka. Janek kontaktuje Zrna a Poláka, aby dělali Denise ochranku. Odmítnou to. Janek tedy sežene jinou ochranku. Denisa jí nevěří, chce, aby ji hlídala Hana. Janek zvažuje, že ji odveze na statek. Po cestě potkají černou dodávku, Janek na řidiče vystartuje a obviní ho, že je sleduje, Ukáže se, že je to omyl. Ale Denisa se vyděsí a musí ji zavézt zpět do Prahy a nemocnice.

O seriálu Slunečná:


Hrají E. Burešová, B. Jánová, M. Lambora, L. Langmajer, E. Holubová, M. Kramár, D. Batulková, T. Brodská, P. Tomicová, D. Prachař, O. Pavelka a další. Režie J. Polišenský

85. díl oblíbeného pořadu Slunečná
můžete sledovat 4. 3. 2021 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !