Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Slunečná - 94. díl - Rodák z blízké vesnice

6. 04. 2021 | Televizní tipy
94. díl televizního seriálu Slunečná můžete sledovat 6. 4. 2021. Janek chce odjet s Hanou a Denisou hledat Johna na Slovensko, ale nemohou, protože Denisa má bolesti. Janek volá Lukáše, který je uklidňuje, jsou to falešní poslíčci. Denisa prosí Hanu, aby s ní zůstala. Hana s tím tak trochu počítala, proto už kontaktovala Týnu, aby jela s Jankem. Na Slovensku se seznámí s Johnovým kamarádem, který je dovede k Bačovi. Tam najdou i Johna. Ten si je vůbec nepamatuje.

Sylva konečně dostala vyrozumění, že je se Štěpánem rozvedená. Má radost. Karolína uvidí v hospodě Štěpánovu holku, jak flirtuje s jinými chlapi. Vyčte jí to a holka napíše Štěpánovi dost neurvalou sms, že s ním končí. Klára je z toho špatná a radí se s Julií. Ta hned běží za Štěpánem, v době, kdy trpí depresemi to není zrovna nejlepší způsob rozchodu.

Slunečná - 94. díl - Rodák z blízké vesniceRoman s Evelínou organizují Štrůdlobraní. To byla akce Lídy, ona ji vymyslela. Když přijde na schůzku, tak jí Valentýna oznámí, že se tento rok o akci stará ona. Lída poníženě odejde a Kratinová řekne Evelíně, že šíří ve vesnici nenávist. Lída si myslí, že Kratinová odešla, aby jí dala najevo podporu, ale ta jí vysvětlí, že odešla proto, že s takovým jednáním nesouhlasí. Zdeněk vidí, že jsou nešťastní oba, Franta i Lída.

Apeluje na Frantu, ať se dá s Lídou zase dohromady, ale ten nechce. Když přijde obálka se vstupenkami a štrůdlobraní, tak Lída bouchne. Jsou tam totiž lístky jen pro Štěpána a Zdeňka. Roman ji a Frantu vynechal. Lída se naštve a jde jim na štrůdlobraní vynadat. Ve chvíli, kdy ji chce Libor vyvézt ze sálu přiběhne Franta a řekne, ať nechají jeho ženu na pokoji. Doma Lídu obejme, je jasné, že se dávají dohromady. Ostatní ženský ze spolku štrůdlobraní na podporu Lídy opustí. Štěpán se skamarádí s Karolínou.

Erika je nešťastná, protože Tom nechce rehabilitovat. Jakub ji přesvědčí ať ho vezme zpět na statek, on mu vytvoří cvičební nástroje. Toma to potěší. Dokonce se mu podaří vstát, ale nakonec upadne. Je k Erice neurvalý. Jakub ho seřve a Tom si uvědomí, že Erice ubližuje. Slíbí, že se bude snažit cvičit.

O seriálu Slunečná:


Hrají E. Burešová, B. Jánová, M. Lambora, L. Langmajer, E. Holubová, M. Kramár, D. Batulková, T. Brodská, P. Tomicová, D. Prachař, O. Pavelka a další. Režie J. Polišenský

94. díl oblíbeného pořadu Slunečná
můžete sledovat 6. 4. 2021 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !