Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zákulisí Slunečné očima Evy Burešové

13. 03. 2021 | Úspěšní lidé
Má za sebou přes rok a půl natáčení. Se svou seriálovou Týnou je Eva Burešová už srostlá – dýchá za ni i s ní. Z kolegů se pomalu stává rodina a o vtipné momenty za kamerou není nouze. Co všechno se odehraje, než se zapnou kamery a spustí se ostrá?

Superhrdina a jeho pomocník – foto 1

Myslím, že s Markem máme spoustu fotek, kde vypadá jako americký superhrdina, a já tam jsem jako jeho potrefený pomocník, který má o kolečko méně. No, co naděláte.

Zákulisí Slunečné očima Evy BurešovéPoklad v nedohlednu – foto 2

Přesně si vybavuji, že to byla scéna, kdy jsme podruhé zakopávali poklad, který se objevil na Slunečné. Nic z něj nakonec nebylo, ale když jsme to točili, byla zima. Bylo to docela složité natáčení, protože jsme se museli navazovat na to, co říkají Eva Decastelo s Janou Strykovou. Uši jsme napínali, pozorně poslouchali, počasí nám nepřálo, vítr foukal, a já se všem snažila zvednout náladu. A když si všimnete Romana Tomeše, je dost vidět, co si o tom myslí.

Hláška s almarou – foto 3

Tady přesně vidíte, co se odehrává na place, když točíte s Denisou Nesvačilovou. Je bezprostřední a extrémně vtipná. Asi zase hodila hlášku a všechny nás odzbrojila, ale jakou? To už nevím. Ale vidíte přesně, jaká atmosféra a nálada na place panuje.

Nejlepší přítel – foto 4

Takto probíhalo první seznámení s Aragornem. Měli jsme točit bojovou scénu, kdy mě chce zakousnout, ale opak byl pravdou. Pejsek byl extrémně mazlivý a všichni fanoušci tohoto plemene to jistě potvrdí. Dopadlo to dobře, jsme kamarádi doteď.

Hořící láska – foto 5

Když si přiblížíte tu fotku, tak je vidět, jak si Marek zkouší, jak mě zvedne, až budeme točit onu osudnou ohnivou scénu. Já si zase dělám legraci a blbnu do objektivu. Marek se vždy snaží, a já mu to kazím. „Evo, měla by ses krotit!“ (směje se)

Bitka do krve – foto 6

Na obrazovce vždy vypadají ty scény, kdy se pereme, dost věrohodně a že se nenávidíme. Je to tak správně, ale opak je pravdou, my se u toho dost nasmějeme. Kdo by se taky neusmíval, když se pere s Danou Batulkovou! Takže jste nahlédli do tajů, jak to vypadá, když to zkoušíme.

Já a on – foto 7

Je to hezká fotka, mám ji moc ráda. Je tady vidět, jaké mezi sebou s Markem máme přátelství a jak to vypadá z větší části na place. Když spolu točíme, neustále se smějeme a je těžké se dostat do té vážné, hrací situace.

Facka z telenovely – foto 8

Poprvé jsem dostala přes pusu od Lídy poté, co jsem zrušila svatbu se Štěpánem. Zase jsme s Danou nacvičovaly a vzaly jsme to ve stylu telenovely, protože takhle jsme usoudily, že by to tam mohlo vypadat.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !