Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 08.05. 2024
Dnes má svátek všichni osvobození
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Slunečná - 86. díl - Jednoduchá otázka

9. 03. 2021 | Televizní tipy
86. díl nového televizního seriálu Slunečná můžete sledovat 9. 3. 2021. Karolína najde na Vildově autě ceduli s nápisy, které brojí proti sanatoriu. Vilda žádá Frantu, aby to prošetřil, myslí si, že ty nápisy napsal někdo z vesnice, hlavně Lída.  Franta si myslí, že Vilda plaší.

Karolína si na Vildu myslí a nelíbí se jí, že se kolem něho motá Sylva. Sylva zjistí, že tu ceduli napsala Milerová a Novotná. Vilda jim nabídne práci v sanatoriu a tím je dostane na svoji stranu. A poradí Karolíně, jak na Vildu. Je to nekomplikovanej kluk a měla by mu jasně říct, jak to s ním myslí. A to zafunguje.

Slunečná - 86. díl - Jednoduchá otázkaJanek se do Honzáka dozvídá, že policie našla toho kluka, co byl na videu, když John vyzvedával peníze z bankomatu. Varga tvrdí Jankovi, že ten kluk – Tobiáš s Johnovým zmizením nemá nic společnýho. Janek za Vargovými zády jedná s Tobiášem. Tobiáš to řekne Vargovi a ten Janka důrazně upozorní, aby to nedělal. Jenže Tobiáš pak za Jankem přijde. Zná totiž ty jednu holku, co tam s Johnem byla. A přivede ji, když dostane deset tisíc. Janek mu je dá. A když dívku přivede, tak ta chce taky peníze. Její svědectví je ale nikam neposune.

Jakubovi je zle a Tony má o něho starosti. Jakubovi se podaří Tonyho uklidnit. Tony prosí Bětu, aby namíchala Jakubovi něco na nevolnost, myslí si, že je Jakubovi špatně kvůli tomu, že ve vězení něco chytnul. A cítí vinu, že ho do vězení dostal on. Bětu i Týnu trápí, žer nemohou říct Tonymu pravdu ohledně Jakuba.

Týna o tom s Jakubem mluví, ale ten chce, aby to vzala s Bětou na sebe, on rozhodně nechce, aby se o jeho nemoci vědělo. Běta dá Tonymu křišťál, aby ho dal na noc Jakubovi pod polštář. Tony věří, že je to součást léčby. Běta s Týnou vědí, že když křišťál zešedne, tak je to s Jakubem zlý, ale Tonymu tvrdí, že je to naopak známka toho, že se Jakub léčí. Dělají to proto, že nechtějí Tonyho vyděsit. Tony je v klidu až do chvíle, než najde v Jakubově tašce lékařskou zprávu, kde je vše napsáno. Naštve se na Bětu a Týnu, které vše věděly a nic mu neřekly. Ty mu vysvětlí, že to nechtěl Jakub.

Hádky u Kratinů pokračují. Evelína se hádá s Janákovou. Kratinová jde za Kratinou do pokoje na statku, aby byla aspoň chvíli v klidu. Lída přinese Kratinovi do pokoje koláč, ale Kratinová ji vyhodí. Kratina chce už jít domů, ale Kratinová ho upozorní, že nemají mír, ale příměří.

O seriálu Slunečná:


Hrají E. Burešová, B. Jánová, M. Lambora, L. Langmajer, E. Holubová, M. Kramár, D. Batulková, T. Brodská, P. Tomicová, D. Prachař, O. Pavelka a další. Režie J. Polišenský

86. díl oblíbeného pořadu Slunečná
můžete sledovat 9. 3. 2021 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !