Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Snižte si cholesterol pomocí přírodních látek

12. 08. 2014 | Knižní tipy
Název knihy: Snižte si cholesterol
Podtitul: pomocí přírodních látek
Autoři: Berg Aloys, Stensitzky Andrea, König Daniel
Nakladatelství: Grada
Rozměry: 170 ×220 mm
Datum vydání: 30.7. 2014
Počet stran: 128
Cena: 249 Kč

V této knize najdete přehled příčin a následků, které má pro naše tělo vysoká hladina cholesterolu. Naučíte se udržovat svůj cholesterol na správné výši pomocí přírodních látek a vhodného jídla, bez léků.

Autoři připravili jedinečný systém kombinování potravin, který vám představí na 60 receptech. Jednoduchá jídla z dostupných surovin a aktivní způsob života vám pomohou cítit se lépe, být aktivnější a vést veselejší život.

Snižte si cholesterol pomocí přírodních látekUkázka z knihy

Snižte si cholesterol


Nahmatání pulzové vlny
Úder srdce, jímž je vypuzována krev, vyvolává v cévách tlakovou vlnu. Ta je sice tím menší, čím vzdálenější je od srdce, ale na zápěstí ji lze zřetelně nahmatat jako pulz. Pulz můžeme použít pro měření srdeční frekvence v klidu a také při zátěži, jako je třeba sport.

Játra - „cholesterolová centrála“ našeho těla
Vlastní syntéza cholesterolu probíhá většinou v játrech. Ta také vstřebávají nadbytečný cholesterol z krve. Játra jsou místem, kde se míchá cholesterol ze stravy a cholesterol, který vyrábí tělo. Navíc jsou játra největším „skladištěm“ cholesterolu. Zásoby cholesterolu se zmenšují pouze přechodně, a sice tehdy, když je cholesterol potřeba k produkci žlučových kyselin. Velká část žlučových kyselin se po trávení dostává zase zpátky do jater. Pouze zhruba 10 procent se vyloučí ven z těla.

Test zdraví
Choďte na pravidelné prohlídky k lékaři a alespoň jednou za dva roky si nechte udělat krevní testy. Důležité přitom je, abyste na odběr krve přišli nalačno. To znamená, že byste 12 hodin předtím neměli nic jíst a kromě vody byste neměli nic pít. Také byste neměli kouřit a 36 hodin předtím byste neměli pít alkohol.


Knihu Snižte si cholesterol pomocí přírodních látek koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Grada.cz


Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Snižte si cholesterol pomocí přírodních látek:

Snižte si cholesterol pomocí přírodních látek
Snižte si cholesterol pomocí přírodních látek
Snižte si cholesterol pomocí přírodních látek
Snižte si cholesterol pomocí přírodních látek
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
S tím cholesterolem to také není úplně jednoduché. Přírodní prostředky vždy stačit nemusí, také záleží na tom, který cholesterol je vysoký a zda se nejedná a o dědičnou hypercholesterolémii protože pak to opravdu chce raději léky. Slyšela jsem, že stravou se dá ovlivnit výše do 10 % (pokud je ta vyšší hladina daná dědičně).
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Kraslice