Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Snižte si cholesterol pomocí přírodních látek

12. 08. 2014 | Knižní tipy
Název knihy: Snižte si cholesterol
Podtitul: pomocí přírodních látek
Autoři: Berg Aloys, Stensitzky Andrea, König Daniel
Nakladatelství: Grada
Rozměry: 170 ×220 mm
Datum vydání: 30.7. 2014
Počet stran: 128
Cena: 249 Kč

V této knize najdete přehled příčin a následků, které má pro naše tělo vysoká hladina cholesterolu. Naučíte se udržovat svůj cholesterol na správné výši pomocí přírodních látek a vhodného jídla, bez léků.

Autoři připravili jedinečný systém kombinování potravin, který vám představí na 60 receptech. Jednoduchá jídla z dostupných surovin a aktivní způsob života vám pomohou cítit se lépe, být aktivnější a vést veselejší život.

Snižte si cholesterol pomocí přírodních látekUkázka z knihy

Snižte si cholesterol


Nahmatání pulzové vlny
Úder srdce, jímž je vypuzována krev, vyvolává v cévách tlakovou vlnu. Ta je sice tím menší, čím vzdálenější je od srdce, ale na zápěstí ji lze zřetelně nahmatat jako pulz. Pulz můžeme použít pro měření srdeční frekvence v klidu a také při zátěži, jako je třeba sport.

Játra - „cholesterolová centrála“ našeho těla
Vlastní syntéza cholesterolu probíhá většinou v játrech. Ta také vstřebávají nadbytečný cholesterol z krve. Játra jsou místem, kde se míchá cholesterol ze stravy a cholesterol, který vyrábí tělo. Navíc jsou játra největším „skladištěm“ cholesterolu. Zásoby cholesterolu se zmenšují pouze přechodně, a sice tehdy, když je cholesterol potřeba k produkci žlučových kyselin. Velká část žlučových kyselin se po trávení dostává zase zpátky do jater. Pouze zhruba 10 procent se vyloučí ven z těla.

Test zdraví
Choďte na pravidelné prohlídky k lékaři a alespoň jednou za dva roky si nechte udělat krevní testy. Důležité přitom je, abyste na odběr krve přišli nalačno. To znamená, že byste 12 hodin předtím neměli nic jíst a kromě vody byste neměli nic pít. Také byste neměli kouřit a 36 hodin předtím byste neměli pít alkohol.


Knihu Snižte si cholesterol pomocí přírodních látek koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Grada.cz


Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Snižte si cholesterol pomocí přírodních látek:

Snižte si cholesterol pomocí přírodních látek
Snižte si cholesterol pomocí přírodních látek
Snižte si cholesterol pomocí přírodních látek
Snižte si cholesterol pomocí přírodních látek
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
S tím cholesterolem to také není úplně jednoduché. Přírodní prostředky vždy stačit nemusí, také záleží na tom, který cholesterol je vysoký a zda se nejedná a o dědičnou hypercholesterolémii protože pak to opravdu chce raději léky. Slyšela jsem, že stravou se dá ovlivnit výše do 10 % (pokud je ta vyšší hladina daná dědičně).
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles