Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 01.06. 2024
Dnes má svátek Laura
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Souboj seriálů... vy rozhodnete!

5. 11. 2011 | Televizní tipy
Česká televize představí na podzim roku 2011 premiéru jedinečného a původního českého televizního projektu. Diváci budou mít možnost poprvé v televizní historii zvolit si televizní seriál podle svého gusta!

Diváky čeká pět zábavných galavečerů, v nichž se kromě ukázek ze soutěžních pilotních dílů seriálů budou o své šance ucházet i herečtí představitelé hlavních rolí a nejdůležitější členové štábů jednotlivých "pilotů". Každý dostane možnost přesvědčit Vás, proč je jejich seriál ten nejlepší. A který seriál to bude? Rozhodnou jen televizní diváci.

Princip projektu

Projekt sestává z pěti galavečerů. Po úvodní show následují tři slavnostní večery, tzv. semifinálová kola, v jejichž rámci se o přízeň diváků utkají pilotní díly vždy dvou televizních seriálů. Z každého semifinálového večera vzejde jeden finalista, kterého diváci pošlou do Velkého finále! Na závěr diváci rozhodnou o absolutním vítězi "Souboje seriálů" - tedy o seriálu, jehož 13 dílů Česká televize v následujícím roce natočí.

Během velké opening show vám představíme princip celého Souboje, pilotní díly soutěžících seriálů, jejich hlavní tváře a konečně i tříčlennou porotu.

Samotné piloty pro Souboj seriálů během tohoto večera ještě neuvidíte, budete mít ale možnost nakouknout do zákulisí jejich výroby. V prostřizích se podíváme, kde všude se natáčelo, jak fungovala chemie v jednotlivých štábech nebo s jakými nástrahami se museli autoři vyrovnávat.

Zároveň si v Souboji seriálů připomeneme legendární seriály České televize a v nových aranžích slavné ústřední melodie seriálů, z nichž se staly hity.

  5. 11. –  úvodní večer
  12. 11. –  semifinále a rozhodnutí  l  rodinný seriál  l  Babička na inzerát  l  Sedmerák
  19. 11. –  semifinále a rozhodnutí  l  sitcom  l  Ambasáda l Úřad
  26. 11. –  semifinále a rozhodnutí  l  detektivní seriál  l  Cirkus Bukowsky  l  Mazáci
   3. 12. –  Velké finále

 
Babička na inzerát – s tajemnou chůvou v zádech se ani vaše rodina rozhodně nudit nebude. Režie: Zuzana Zemanová. Scénář: Z. Zemanová, Lucie Konečná. Hrají: Alena Vránová, Lukáš Vaculík, Lucie Zedníčková, David Kraus, Václav Knop a další.

Sedmerák – sympatický hrdina s neobvyklým „handicapem“ zaručeně pobaví vás i vaše děti. Režie: Jakub Kohák. Scénář: Jan Prušinovský. Hrají: Marek Taclík, Gabriela Míčová, Jiří Racek, Hynek Čermák, Jan Ondráček a další.

Ambasáda – ze sitcomu plného exotiky vás bude lehce mrazit. Režie: David Sís. Scénář: Petr Hudský. Hrají: Jiří Lábus, Oldřich Kaiser, Vojta Kotek, Petr Čtvrtníček, Táňa Vilhelmová a další.

Úřad – na úředního šimla v Brně si v satirickém sitcomu nepřijde ani dravé mládí. Režie: Tomáš Svoboda. Scénář: Petra Kovářová, Tomáš Svoboda a Petr Kolečko. Hrají: Jiří Schmitzer, David Matásek, Václav Neužil, Pavla Tomicová, Eva Leinweberová a další.

Cirkus Bukowsky – ponurá detektivka o jednom nečekaném dědictví, které spustí lavinu záhad. Režie a scénář: Jan Pachl. Hrají: Pavel Řezníček, Martin Pechlát, Bob Klepl, Nela Boudová, Vanda Hybnerová a další.

Mazáci – žádný zločinec neodolá humoru nadšených detektivů. Režie: Milan Šteindler, scénář: Roman Kopřivík a Richard Medek. Hrají: Miroslav Donutil, Oldřich Navrátil, Marián Labuda, Petra Špalková, Jan Budař a další.

Souboj seriálů moderuje T. Kostková, Účinkují: H. Pawlowská, I. Šmoldas, F. R. Čech, M. Donutil, A. Vránová, D. Matásek, M. Táborský, M. Taclík, P. Řezníček, D. Hůlka, P. Bende, Dasha, D. Kollár a další.

Vysílání: 05.11., 20.00 hod., ČT1
Opakování: 07.11., ČT1



Zdroj: Česká televize

Mirka Bali
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Souboj seriálů... vy rozhodnete!:

Souboj seriálů... vy rozhodnete!
Souboj seriálů... vy rozhodnete!
Souboj seriálů... vy rozhodnete!
Souboj seriálů... vy rozhodnete!
Souboj seriálů... vy rozhodnete!
Souboj seriálů... vy rozhodnete!
Souboj seriálů... vy rozhodnete!
Souboj seriálů... vy rozhodnete!
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
ale teď se budou točit, jen ty, co zvítězí. A nejsou hotové všechny scénáře.
Obrázek uživatelky
profil
uvidíme, uvidíme , uvidíme SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Taky mi to připadá jako lobing pro telefonní operátory, ti si zase namastí kapsu na SMS Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Uvidíme,co se z toho vyvine...SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Vypadá to zajímavě. Uvidíme.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles