Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěž o rodinné vstupenky na festival Blue Style Prima Fest

4.07. - 10.07. 2022 | Aktuální soutěže

Prima FEST

















Třetí ročník letního rodinného festivalu BLUE STYLE PRIMA FEST si připravil nabitý lineup na hlavním i dětském pódiu. Tradičně bohatý program pro všechny, kteří milují rodinné zážitky, nabízí zábavní park Šikland na Vysočině v pátek 15. a v sobotu 16. července 2022.

Podívejte se na přesný harmonogram hudebních vystoupení – určitě si vyberete. Vstupenky jsou k dispozici na TicketPortal.cz

Milujeme setkávání s našimi fanoušky – proto nabídne letošní festival také dva workshopy s oblíbenými influencery z pořadu Like House. Moderovanou show bude uvádět Immanuel Adenubi. Potkejte se s vašimi oblíbenci, získejte jejich autogram a třeba se i něčemu přiučíte! Nebudou chybět Laduška, Kristal Shine, Marie Rosecká, Adam Kajumi, Tomi a další. Laduška vám v sobotu také zazpívá na hlavním pódiu. Prostor pro další překvapení však ještě zůstává.

Kdo miluje odpočinek, relaxaci a odreagování, se může těšit na Blue Style relax zónu, ve které se bude mimo jiné také soutěžit o dovolenou vašich snů. Samozřejmě nebude chybět spousta další zábavy v dětské zóně a rozmanité aktivity pro všechny věkové kategorie. Bude se vyrábět, malovat, hrát a poznávat při vzdělávacích hrách. V BLACKFIRE DESKOHERNĚ se návštěvníci mohou těšit na hraní deskových her a turnaje v Double a Výbušných koťátkách. V gaming zóně si budou moci teenageři zapařit své oblíbené hry a vyzkoušet si třeba virtuální realitu. Příjemné zázemí bude připraveno pro dámy v beauty a wellness zóně, kde se mohou těšit na hýčkání, líčení a pečování. Nic nebude chybět ani pánům, kteří se budou moci vyřádit na offroad dráze. Se setměním se pak budou v letním MAX KINĚ promítat filmové novinky. Nebude chybět ani autogramiáda osobností TV Prima a herců ze seriálu ZOO.
Prima Fest





Milujeme rodinné zážitky!

Užijte si léto s celou rodinou a hvězdami TV Prima.


Pravidla soutěže:
Soutěž o rodinné vstupenky na dvoudenní festival Blue Style Prima Fest probíhá od pondělí 4. července do 10. července 2022. Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.


3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají rodinnou vstupenku na dvoudenní festival Blue Style Prima Fest do Šiklandu.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 11. července 2022 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny emailem do 15. července 2022 na adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách festivalu Blue Style Prima Fest
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !