Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 12.06. 2024
Dnes má svátek Antonie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soutěžte a potěšte svého chlupáče balíčkem plným Pedigree pamlsků

2.10. - 8.10. 2023 | Aktuální soutěže
pamlsky Rodeo


















Najít společnou řeč se svým chlupáčem není nic nemožného! Díky moderní výchově, respektování potřeb zvířete a správnému nastavení odměn je úspěch takřka zaručen.
Vyhněte se zbytečnému používání síly, křiku nebo nátlaku. Místo toho zvolte odměnu pamlskem, ale můžete i hračkou, nebo vypuštěním za psím kamarádem. Chování, které posílíte, tedy odměníte, se bude v budoucnu opakovat s větší pravděpodobností.

pamlsky PedigreeCo dělat, když se nám povel nedaří? Odměňujte vždy jen ve chvíli, kdy se pes chová tak, jak chcete. Pamlsky je dobré mít vždy u sebe. Zvíře se učí neustále, 24 hodin denně, to znamená, že je neustále možnost jeho chování ocenit. Zde se také prokáže hodnota klikru, který označí přesný moment a dá nám čas na vylovení pamlsku. Skvělým pomocníkem na procházky je tzv. pamlskovník, tedy kapsička, kterou si připneme za pás a v níž máme spoustu malých pamlsků. Velikost pamlsku záleží na velikosti psa – čivavě stačí odměna o velikosti půl hrášku, bernardýn zvládne tři hrášky v jednom pamlsku. Jakmile pes dělá cokoliv, co se vám líbí, byť bez vašeho povelu, odměňujte ho. Zvíře se učí neustále, 24 hodin denně, to znamená, že je neustále možnost jeho chování ocenit. 

Chutné pamlsky Pedigree mají příjemnou žvýkací texturu a neobsahují umělá barviva ani dochucovadla. Začněte s pozitivním tréninkem, a odměňte vašeho chlupáče lahodnou pochoutkou za správně odvedený úkol! 


pamlsky PedigreePravidla soutěže:
Soutěž o balíčky Pedigree pamlsků probíhá od pondělí 2. října do neděle 8. října.
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá balíček pamlsků Pedigree - zatočené tyčinky Pedigree Rodeo, chuťovky Tasty Minis a jemné proužky ze sušeného masa Pedigree Ranchos.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 9. října výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 29. října 2023 na  adresu uvedenou u nás v registraci. 

Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !