Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 01.06. 2024
Dnes má svátek Laura
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vánoční soutěž o 3x sluneční brýle ze sítě optik OpticLab

11.12. - 17.12. 2023 | Aktuální soutěže
Opticlab







Nevíte, co vašim blízkým ženám nadělit pod stromeček? Vsaďte na nadčasové sluneční brýle! Nejenže chrání oči před škodlivým UV zářením, ale jsou také stylovým doplňkem, který podtrhne jejich osobnost. A nemějte strach, poradíme Vám, jak vybrat ty pravé slušivé brýle, které potěší nejen na Vánoce.


První sníh, nízké teploty a studený vítr. Znamená to jediné – zima je oficiálně tady. Ačkoliv se může zdát, že v zimních měsících slunce tolik nesvítí, opak je pravdou. Čerstvě napadený sníh nebo námraza totiž sílu slunečních paprsků násobí. Studený vítr navíc oči nadměrně dráždí a vysušuje. Připravte se na chladné dny s těmito stylovými brýlemi z Opticlabu. Přidejte se do soutěže a možná právě vy budete šťastnou vítězkou!

brýle z OpticlabPro dceru: Máte v okolí osobu, která udává módní trendy a jde neustále s dobou? Pořiďte jí brýle s barevnými skly. Ta jsou momentálně velmi oblíbená především u generace Z. Fialová skla brýlí nejen skvěle doplní každý outfit, ale také snižují odlesky a oslnění od sněhu. Varianta slunečních brýlí Polaroid PLD 6108/S rozzáří každý outfit. Pořiďte dceři k brýlím navíc fialové doplňky, jako třeba kabelku nebo bižuterii.


dárky z OpticlabuPro maminku: Ztělesněná elegance. Přesně to reprezentují klasické brýle varianty Polaroid PLD 4068/S z Opticlab. Minimalistické stříbrné nožičky v kontrastu s maximalistickými černými obroučky, skvěle doplní jakýkoliv outfit. Nejste si jistá, zda budou brýle mamince slušet? Oválné brýle skvěle padnou lidem s výraznými rysy nebo oválným tvarem obličeje.


dárek pro kamarádku z OpticlabPro kamarádku: Přemýšlíte, jaký dárek nadělit nejlepší kamarádce? Co třeba právě sluneční brýle, které podtrhnou její ženskost? Květinový vzor na brýlích Polaroid PLD 4078/S/X z Opticlab se hodí jak k džínům, elegantním šatům, ale i zimnímu kabátu.


Pravidla soutěže:
Soutěž o 3x sluneční brýle ze sítě optik OpticLab  probíhá od pondělí 11. prosince do neděle 17. prosince 2023.  Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží
Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

3 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získají sluneční brýle ze sítě optik Opticlab.


Vyhodnocení soutěže proběhne dne 18. prosince, výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 23. prosince 2023 na  adresu uvedenou u nás v registraci.


Nápovědu najdete na stránkách OpticLab.cz
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !