Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyhrajte balíček pro lednovou očistu organizmu

18.01. - 24.01. 2021 | Aktuální soutěže
Leden je ideálním obdobím, kdy byste si měli naordinovat detoxikaci. Zbavíte se při ní všech škodlivých látek a zároveň posílíte imunitu. Přece jen játra, a nejen ta, dostala během Vánoc a Silvestra pořádně zabrat. Zapojte se proto do soutěže o balíček doplňků stravy Naturevia, který vám pomůže při očistě organizmu, a navíc podpoří vaši obranyschopnost.

Ostropestřec pro játra


Doslova zázračným pomocníkem pro novoroční detoxikaci je ostropestřec mariánský. Přesněji jeho semena, která se používají už po staletí na játra a další nejrůznější neduhy. Zátěž pro játra představuje nejen alkohol, ale také užívání léků či život v znečištěném prostředí.
Naturevia Ostropestřec FORTETo vše může zhoršit jejich funkci. Přitom játra jsou životně důležitým orgánem. Probíhá v nich většina procesů souvisejících s metabolismem cukrů, tuků a aminokyselin. Zároveň zbavují organizmus toxických látek. Z těchto důvodů byste se měli o svá játra starat a co nejúčinněji je chránit. Pomoci vám může přípravek Naturevia Oropestřec Forte s mimořádně vysokým obsahem účinné látky silymarinu, což je extrakt ze semen ostropestřce mariánského. Ten podporuje nejen jejich očistu, ale i regeneraci po všech druzích jaterních onemocnění, zároveň udržuje jejich správnou funkci a podporuje zažívání. Mimo to je ostropestřec velmi silný antioxidant, chrání buňky celého organizmu proti poškození volnými radikály a před nepříznivými vnějšími vlivy. Má také blahodárný vliv na zdraví srdce a správnou hladinu krevního cukru. Je tedy ideálním pomocníkem při novoroční očistě.

Probiotika pro zažívání


LAktobacily 5 ImunitaK Vánocům patří dobré jídlo, pití a cukroví. Právě tato kombinace se může nepěkně podepsat na vašem zažívání.  K tomu, aby se vaše střeva dostala rychle do formy a obnovila se v nich správná rovnováha, vám pomohou probiotika. Věděli jste, že poruchy imunity až v 90 % souvisí s narušenou střevní mikroflórou? Proto je potřeba dbát o vyvážené prostředí, které vám zajistí doplněk stravy Naturevia Laktobacily 5 Imunita. Ten obsahuje unikátní komplex pěti vybraných kmenů laktobacilů a bifidobakterií lidského původu. V jedné kapsli přípravku je 15 miliard těchto mikroorganizmů. Navíc přípravek obsahuje také vitamin C, který je pro imunitu nezbytný.

Udělejte tedy v novém roce důkladný úklid ve svém těle. Zbavte se škodlivin nejen z jater, ale i ze střev. A nezapomeňte podpořit svoji obranyschopnost. Uvidíte, že se budete cítit lépe.


Pravidla soutěže:
Soutěž o balíček pro lednovou očistu organizmu Naturevia probíhá od pondělí 18. ledna do 24. ledna 2021.   Pravidla vyhodnocování týdenních soutěží

Výhru mají možnost získat soutěžící, kteří správně zodpověděli soutěžní otázku a jejichž REGISTRACE obsahuje všechny údaje.

5 z vás, kteří splní pravidla soutěže, získá balíček přípravků Naturevia, který obsahuje Naturevia Oropestřec Forte a Naturevia Laktobacily 5 Imunita. Hodnota 1 výhry je cca 530 Kč.



Vyhodnocení soutěže proběhne dne 25. ledna 2021 a výherci budou zveřejněni v kategorii Výherci soutěží. Výhry budou výhercům doručeny do 25. února 2021 na adresu uvedenou u nás v registraci.

Nápovědu k soutěžní otázce naleznete ZDE
Soutěž skončila

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle