Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak chodit na vysokých podpatcích

18. 07. 2010 | Knižní tipy
Název knihy: Jak chodit na vysokých podpatcích
Autor: Camilla Mortonová
Nakladatelství: Motto
Rok vydání: 2010
Rozměry: 150 x 211 mm
Počet stran: 400 str.
Cena: 299 Kč

Vtipná, poučná a zábavná kniha, vám pomůže proniknout do tajů  každodenního moderního života a úspěšně zvládnout vše, co vás v životě může potkat. Dozvíte se, jak vyměnit pneumatiku, naučit se hrát poker, zlepšit si náladu, vyžehlit košili, vytapetovat, vyznat se v moderním umění a ve výběru vín, chodit v botách na jehlovém podpatku, vystoupit z auta v minisukni, vypálit cédéčko a nespálit toast….

Obsah knihy Jak chodit na vysokých podpatcích:

jak-chodit-na-vysokych-podpatcich

Seznamte se s publikem

- Jak mít styl
- Jak nosit boty na podpatcích
- Jak být upravená
- Jak vyzdvihnout vaše kladné stránky (Kylie Minogue, William Baker)
- Jak vypadat, jako byste právě přišla od kadeřníka (Sam McKnight)
- Jak se vypořádat s nepříjemnými situacemi




Jak se vhodně chovat ve společnosti

- Jak porozumět politice
- Jak do života vnést hudbu
- Jak si poradit se srdečními záležitostmi

Dům a zahrada
- Jak koupit dům
- Jak na zásuvky a kabely
- Jak být dobrá údržbářka
- Jak být dobrá zahradnice

Jak cestovat první třídou
- Jak si naočkovat cestovní horečku
- Nejen anglické inspirace – místa, která za to stojí (Christopher Bailey)
- Jak si zabalit (Anya Hindmarshová)
- Jak předejít hororům za volantem
- Jak zůstat v plusu

Ukázka z knihy Jak chodit na vysokých podpatcích:

Říká se, že boty na vysokých podpatcích vynalezl Leonardo da Vinci (1452–1519). Jenže ono se říká, že Leonardo da Vinci vynalezl většinu věcí. Dějiny jsou plné bot na vysokých podpatcích, nosily je nejen ženy, ale i muži, protože jde o botu koketní, která nositeli dodává pár chybějících centimetrů výšky. Modelka a herečka Veronica Webbová řekla: „Vysoké podpatky vás pozdvihnou na piedestal, kam patříte.“ Dobré boty na podpatku jsou jako luxusní auto nebo jedinečné umělecké dílo. Nepotřebujete je, prahnete po nich, milujete je, zbožňujete a hlavně: musíte je mít! Dobrá bota s podpatkem je vyrobena tak, aby vám dodala co nejlepší držení těla. Proč se nechat operovat nebo chodit cvičit, když vás skvěle zeštíhlí pouhé nošení bot s podpatky. Ano, je sice třeba snést jistý stupeň nepohodlí, ale čím déle je budete nosit, tím bude bolest menší. Jediná věc ještě horší než dívka v levných neohrabaných botách s podpatkem je dívka, která v nich neumí chodit. Jak řekl prezident Roosevelt: „Chcete-li být bohatí, musíte peníze utrácet.“ Pořiďte si pár bot na vysokých podpatcích od Manolo Blahnika. To jsou jediné boty, které vám poskytnou komfort i na deseticentimetrovém podpatku. Uvidíte, že se začnou pozvánky na večeře a koktejly jen hrnout.
Než se k nějaké botě přiblížíte, dopřejte si pedikúru a pěkně si nehty na nohou nalakujte, no ano, i když budou schované v botě (viz kapitola Jak si udělat pedikúru, s. 000). Rozhodně na nákup bot na podpatcích neposílejte své drahé polovičky. Velikosti se různí v závislosti na střihu, tvaru a skosení podpatku, každou botu si před nákupem musíte vyzkoušet. Boty na podpatcích jsou složité na nošení samy o sobě, tak proč si to ještě komplikovat tím, že si koupíte pár, který vám dobře nepadne? To byste je pak opravdu mohla používat leda tak na sebeobranu.


Tuto knihu Jak chodit na vysokých podptacích koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Motto.

PetraC
ChytráŽena.cz






Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !