Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 29.05. 2024
Dnes má svátek Maxmilián
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Megan Hartová - milostný příběh Na dně

22. 07. 2012 | Knižní tipy
Název knihy: Na dně
Autorka: Megan Hartová
Nakladatelství: Metafora
Datum vydání: 19. 6. 2012
Formát: 10,7 × 17 cm
Počet stran: 328 str.
Cena: 199 Kč

Vedle Sadie Danningové, vypravěčky tohoto vzrušujícího příběhu, jednoho dne usedne na lavičku Joe. Ale nejen to – během jejich krátkého setkání jí začne vyprávět svůj příběh. Milostný příběh. O vášni. O sexu. O mnoha ženách, se kterými strávil noc.

Na dněDva roky se pak Joe a Sadie pravidelně setkávají. Sadie toho o něm velmi málo - a zároveň až příliš mnoho. Ona sama je vdaná a její manžel je ochrnutý, takže jejich intimní život je bolestně prázdný.

A právě tenhle její hlad tiší Joe svým vyprávěním o vášnivém sexu, pomáhá jí unikat z bezútěšného světa péče o nemocného…

Jakkoliv temný a neradostný je příběh tohoto zvláštního trojúhelníku, nemusí špatně skončit – a my můžeme objevit a uvědomit si věci, které bychom možná nikdy nečekali…

Ukázka z knihy Megan Hartová - Na dně:


Něžně, obezřetně se do mě zanoří hlouběji. Zpozorním, čekám bolest, která nepřichází. Joe mi jazykem přejede přes ucho.
„Neměla bys jenom chtít to mít za sebou,“ zašeptá hlubokým hlasem. „Ne poprvé.“
Vjede mi prsty do vlasů, mám je rozhozené na polštáři. Políbí mě na lalůček, potom na krk. Zaryje mi zuby do citlivé kůže na rameni.

Vtlačí se mi dovnitř a vyklouzne ven, pomalu, kousek po kousku. Udělá to znovu. A potom se ve mně začne hýbat. Zalapám po dechu, jdu mu vstříc.
Usměje se: „Je ti to příjemný?“

Je to příjemné, ale neřeknu to a jemu je to zřejmě jedno. Vyjede ven a já mu pohlédnu na kořen údu, leskne se mu kolem něj latexový kroužek. Znovu se do mě zanoří, fascinovaně sleduju, jak mi mizí v těle.

Sex je jiný, než jsem si představovala, ale nemohu říct, jestli lepší nebo horší. Vyvolává mi ruměnec na prsou a ten se šíří dál, stoupá mi přes krk do tváří, cítím, jak mi žhnou. Dívám se, jak se do mě noří a zase vyjíždí ven. Spojení, pomyslím si, jsme spojení.

Tvář mu zvážní soustředěním, oči má přivřené, ústa sevřená. Na čele se mu perlí pot. Cítím jeho pach, mýdlo smíšené s pižmem a něčím těžkým, připomíná mi čerstvou hlínu vykopanou po silném dešti. Připomíná mi pach krve. Myslím, že je to chtíč. Přejíždím mu dlaní po hrudi, cítím, jak se mu napínají svaly, dotýkám se bradavek, tak odlišných od těch mých. Zkusmo jednu zmáčknu. Zasténá. Udělám to znovu.

Tuto knihu Megan Hartová - Na dně koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Metafora.

Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !