Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 28.05. 2024
Dnes má svátek Vilém
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zlobiví psi si užijí víc legrace

30. 08. 2009 | Knižní tipy
Název knihy: Zlobí psi si užijí víc legrace
Autor: John Grogan
Nakladatelství: Euromedia Group, k.s., Ikar
Rok vydání: 2009
Rozměry: 135 x 208 mm
Počet stran: 240 str.
Cena: 214 Kč

John Grogan je autorem nesmírně úspěšné knihy Marley a já, zábavného i jímavého povídání o tom nejzlobivějším psu pod sluncem, která byla i neméně úspěšně zfilmovaná. Labrador Marley, který za svého života vyváděl jeden neuvěřitelný kousek za druhým, se vloudil i do této knihy. Nadčasové sloupky, které John Grogan psal do amerického deníku Philadelphia Inquirer, dýchají stejnou atmosférou jako jeho světový bestseller – jsou veselé i dojímavé, plné hlubokého porozumění, soucitu a lidskosti.
Autor v nich se svým typickým nadhledem, pochopením a vtipem reaguje na velké i malé události, které hýbou americkou veřejností, řeší mnohdy nelehké otázky rodinných vztahů a zdůrazňuje nalézání cesty jeden ke druhému.


Ukázka z knihy Zlobí psi si užijí víc legrace:

zlobivi-psi-si-uziji-vic-legraceJsou to rošťáci, ale my je máme rádi
Jak jsem byl naivní, když jsem se domníval, že se náš pes chová strašně. Od chvíle, kdy jsem zveřejnil fejeton na rozloučenou s Marleym, neurotickým a nenapravitelným labradorským retrívrem, který byl třináct let mým věrným společníkem, začala moje e-mailová schránka připomínat televizní talk-show na téma: "Zlobiví psi - a lidé, kteří je milují."
Během týdne, od chvíle, kdy jsem napsal o Marleyho smrti, se mi ozvalo několik set majitelů domácích miláčků. Chtěli mi vyjádřit soustrast a všem za to moc děkuji. Většinou však chtěli vyjádřit svůj nesouhlas. Teď už vím, že jsem se dopustil chyby, když jsem Marleyho popsal jako toho nejzlobivějšího psa na světě. Typický dopis totiž začínal zhruba takto: "Váš pes nemohl být nejzlobivější, protože nejzlobivější pes na světě je ten MŮJ." Aby to dokázali, přikládali podrobné popisy všech zničených gačů, vypleněných spíží a nečekaných uslintaných útoků.
Neuniklo mi, že skoro ve všech historkách vystupovali velcí retrívři, přesně jako Marley. Jan napsal Sandy Chanoff z Abingtonu: "Alexe bychom mohli napsat "temperamentním" labradorem, který trpěl lehkou poruchou pozornosti. Sežral mi skoro všechny kožené boty, zápisníky a dokonce i jeden koberec. Kdykoliv nás vítal u dveří, měl něco v tlamě, a skákal okolo nás, jako by nás neviděl celé roky. Ocasem pravidelně shazoval věci ze stolku. Jo a mimochodem, nás taky vyhodili z kurzu základního výcviku. Podívejme, vás taky?"


Tuto knihu Zlobiví psi si užijí víc legrace koupíte v knihkupectví, v prodejnách Knižního klubu a na internetových stránkách Knižního klubu.

PetraC
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
určitě zábavné počteníčko!!
Obrázek uživatelky
profil
Už jsem žebrala u "Ježíška",tak když budu hodná,budu ji mít pod stromečkemSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Moc ráda si přečtu o psovi kterej je ještě zlobivější než ten náš.
Obrázek uživatelky
profil
jistě jsou tam pasáže k smíchu
a to já ráda
Obrázek uživatelky
profil
To bude jistě pěkná kniha.Mám 5 podobných o psech,jsou bezva.Tuhle si budu přát k Vánocům:pokud mi jí někdo koupí.....Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles