Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prima ZOOM WorldFilm přinese to nejlepší ze světa i z Česka

23. 02. 2019 | Kultura
Prima ZOOM WorldFilm je součástí 28. ročníku HOLIDAY WORLD 2019 – mezinárodního veletrhu cestovního ruchu. Cestovatelský festival přináší setkání s osobnostmi i s jejich dobrodružnými zážitky.

Již 18. ročník tradiční a velmi atraktivní součásti veletrhu HOLIDAY WORLD je víkendovou přehlídkou filmů, autogramiád, vystoupení cestovatelů a prezentace jejich nových dobrodružství, premiér nových filmů a výstav fotografií z cest, letos poprvé pod názvem Prima ZOOM WorldFilm. Tento festival bude probíhat v Konferenčním sále levého křídla Průmyslového paláce na Výstavišti Holešovice ve dnech 23. a 24. února a návštěvníci na něm mají jedinečnou možnost osobně potkat zajímavé cestovatelské osobnosti.

Prima ZOOM WorldFilm přinese to nejlepší ze světa i z ČeskaTěšit se můžete na rozhovor s nejslavnějším archeologem současnosti přímo uprostřed egyptských vykopávek v projekci jednoho dílu ze seriálu Hausbot Petra Horkého – Zahi Hawass –, který premiérově vysílá Prima ZOOM každé úterý od 20.00. O cestě do Mongolska Škodou 100 povypráví Jana a Dan Urbanovi. Mezi cestovateli se představí i Ruda Švaříček, světový expert na hledání diamantů Jaroslav Jakubec, válečné reportérky Lenka Klicperová a Markéta Kutilová, pouštní poutník Bruno Baumann nebo populární „stand up cestopisec“ Ladislav Zibura.

Nedělní program potom zahájí projekce dokumentu ze série Srdcaři v Africe – Strach má velké zuby (rovněž vysílaný na Prima ZOOM – pro který se připravuje pokračování Srdcaři na severu), na Haiti za kořeny černé magie můžete zavítat s režisérem Viliamem Poltikovičem, cestovatel Bob Stupka povypráví o objevování Jižní Ameriky a o svůj perný rok strávený na šesti ze sedmi kontinentů se podělí cestovatel a fotograf Petr Jan Juračka. Neobvyklé setkání nabídne diashow Dana Přibáně.

HOLIDAY WORLD 2019


Tradiční a prestižní akce se uskuteční ve dnech 21.–24. února 2019 v areálu holešovického Výstaviště v Praze. Veletrh proběhne společně s 13. ročníkem gastronomického veletrhu TOP GASTRO & HOTEL. Cílem spojení veletrhů je poukázat na vzájemné souvislosti mezi světy cestování a stravování a představit je v co nejširší paletě odborníkům a laikům. I letos se na veletrhu HOLIDAY WORLD představí téměř celý svět.

Chybět nebudou národní turistické centrály tradičních evropských zemí i vzdálených destinací, jako je Asie nebo Afrika. Těšit se můžete na Kubu, Dominikánskou republiku, Peru a letos nově zastoupení Karibiku. Na turistické zážitky budou lákat regiony České republiky, aktuální nabídku zájezdů do celého světa nabídnou desítky cestovních kanceláří a agentur.

HOLIDAY WORLD tedy poskytne nejen širokou škálu prezentací mnoha zahraničních zemí, ale i široké zastoupení domácích regionů pod společným názvem REGION WORLD. Novinkou v letošním roce je spojení s veletrhem PAMÁTKY – MUZEA – ŘEMESLA, který představí nejzajímavější památkové objekty České republiky, včetně církevních památek.

Veletrh HOLIDAY WORLD bude opět rozdělen na dny pro odbornou veřejnost (čtvrtek a pátek), kdy je připraven rozsáhlý program formou seminářů, prezentací, konferencí, a dny, které budou patřit veřejnosti laické (pátek od 14.00, sobota a neděle), které nabídnou přehlídku cestovatelských filmů, autogramiád a výstav cestovatelských fotografií právě v rámci Prima ZOOM WorldFilm.

Místo konání: Výstaviště Praha – Holešovice
Otevírací doba: Pouze pro odborníky: čtvrtek 9.30–18.00 a pátek 9.30–18.00
Pro veřejnost: pátek 14.00–18.00; sobota 9.30–18.00 a neděle 9.30–16.00

Vstupné:
-    čtvrtek 21. 2. a pátek 22. 2. do 14.00 (pouze pro odborníky) – předregistrace: 200 Kč (permanentka na 4 dny) // na místě: 500 Kč (permanentka na 4 dny)
-    pátek 22. 2 od 14.00; sobota a neděle 23. 2.–24. 2. (pro veřejnost): základní vstupné na místě: 150 Kč // zlevněné vstupné: 100 Kč – senioři nad 60 let; ZTP; studenti (max. 26 let)
Zdarma: děti do 15 let po předložení platného dokladu s fotografií, jménem a datem narození, pouze v doprovodu dospělé osoby. Zákaz vstupu se psy.

Zdroj, foto: Prima ZOOM

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !